18 Kasım 2023 Cumartesi

Siyonizm Düşünden İşgal Gerçeğine FİLİSTİN

Siyonizm Düşünden İşgal Gerçeğine FİLİSTİN*

Veysi ERKEN Dr.

FİLİSTİN’DE İşgal, vahşet, katliam ve Soykırım bir gerçektir.

Bir düş, rüya, umut ve hayal değildir.

Tabii ki işgal ve soykırım başka yerlerde, Türkistan’da, Arakan’da, Afrika’da ve adını dahi bilmediğimiz dünyanın pek çok yerinde.

FİLİSTİN gerçeği ile ilgili 2003 yılında bir kitap yayınlandı. Aradan 20 yıl geçti. Değişen bir şey yoktur.

“Siyonizm Düşünden İşgal gerçeğine FİLİSTİN” tarihi süreç içinde belgeleriyle anlatılıyor, toprakların nasıl işgal edildiğini, topraksız insan, insansız toprakların nasıl oluşturulduğunu ve soykırımın nasıl gerçekleştirildiğini izah ediyor, ortaya koyuyor.

İşgal gerçeği ve soykırım Siyonist haçlı zihniyetinin terör örgütlerinin vazgeçilmezidir.

Bilhassa Küresel haydutların maşaları olan başta İsrail Terör Örgütü olmak üzere bütün terör örgütleri ve teröristler katliam, vahşet, şiddet ve soykırımları gerçekleştirmektedirler.

Siyonizm Düşünden İşgal Gerçeğine FİLİSTİN isimli kitapta İsrail Terör Örgütünün kuruluşu, faaliyete geçirilişi ve cinayetleri bir süreç içinde anlatılmaktadır.

Esasında İsrail terör örgütü atalarının yolundan giden bir örgüttür. Daha önce bu örgütün ataları olan sicarii örgütünden bahsetmiştim. Sicarii örgütü  “kendi ideolojilerini kabul ettirmeye çalışmışlardır. Örgüt bu yönüyle bilinen en eski terör örgütü olarak değerlendirilmektedir. I. yüzyıl boyunca aktif olan bu grupların
faaliyetleri dâhilinde bölge Yahudileri büyük sıkıntılar çekmiş ve 70 senesinde
Kudüs ile burada bulunan kutsal tapınak yıkıma uğramıştır.”* https://dergipark.org.tr/tr/pub/tariharastirmalari/issue/56306/485839

Geçmişte ne yaptılarsa bugün de aynı katliamı, vahşeti, soykırımı yapıyorlar. Onlar ancak öldürmeyi biliyorlar. “Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüz, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum.” https://www.yenisafak.com/dunya/sayin-peres-siz-oldurmeyi-iyi-bilirsiniz-166019 sözünün söylenmesinin üzerinden 14 yıl geçti. Değişen bir şey yok. “İnsansız toprak, topraksız insan” düşünden, rüyasından ve hayalinden vazgeçmediler ve vazgeçmeyeceklerdir.

Siyonist haçlı zihniyeti Yahudi ve Hıristiyan da değildir. Efendilerinin emrindeki katliam örgütlenmesidir.

Bu gerçeği bilmek, kabullenmek ve zihniyeti ortadan kaldırmak için bilgilenmek gerekir.

Siyonizm Düşünden İşgal Gerçeğine FİLİSTİN gibi kitapları bunun için okumak ve şuurlanmak icab eder.

Tedbir ancak bilgi, şuur zemininde gerçekleşir.

İnsanımız ve bütün Müslüman ve mazlumlar bilgilenip uyanmalıdır ki zulüm, vahşet, katliam, soykırım ve işgal bitirilebilsin.

Esasında “bir uyanık uyuyanları uyandırmaya yeter” diye bir söz vardır. Türkiye uyuyanları uyandırmaya ve soykırımı durdurmaya çalışıyor.

Ancak kendi içinde uyuyanların sayısı ne yazık ki artıyor, gençlik sapıtıyor, ülke ve insanımız için ne rüya görebiliyor ne de hayal kurabiliyor.

Mevcut eğitim politikaları insanımızı öğütmeye, ufalamaya, dağıtmaya, duygusuzlaştırmaya,  ahlaki ve insani yozlaştırmaya devam ediyor.

Bu pespayelikten kurtulmaya katkısı olabilir diye Siyonizm Düşünden İşgal Gerçeğine FİLİSTİN gibi kitapları okumak gerekir, elzemdir.

Şimdi Siyonizm Düşünden İşgal Gerçeğine FİLİSTİN isimli kitabı okuma ve soykırımcıları tanıma zamanıdır.

Hayırlı okumalar.

Selam ve Sabırla… 18.11.2023

 

 

*“Siyonizm Düşünden İşgal Gerçeğine FİLİSTİN, Fatma Tunç Yaşar, Sevinç Alkan Özcan; Zahide Tuba Kor, İHH Yayınları, 6. Baskı, İstanbul-2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?