15 Ocak 2024 Pazartesi

Ense Meselesi ve Kurt'un Pençesi

Ense Meselesi ve Kurt'un Pençesi

Veysi ERKEN Dr.

Euzubillahimineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim.

Hani bir hikâye anlatılır. “Adamın biri kahvehanede kahvesini yudumlarken başka bir masada oturan soysuz bir kişi yanına uşak ruhlu birisini yanına çağırarak şu masada oturanın ensesine bir şaplak vurursan sana 100 lira veririm demiş.

Uşak ruhlu it soylu adam tamam demiş, parasını alarak kahvesini yudumlamaya devam eden sakin adamın ensesine bir şaplak atmış.

Adam dönüp bakınca, şaplağı atan adam utanmadan kusura bakma arkadaşıma benzettim demiş.

Adam “la havle vela kuvvete illa billâh” diyerek bir yanlışlık olmuştur diye sesini çıkarmamış.

Tabii ki arsız ve soysuz kişi huyundan vazgeçmemiş ve uşak ruhluya tekrar bir şaplak atarsan sana bu defa 200 lira veririm demiş, uşak ruhlu tekrar aynı tokatı patlatmış sakin güç ve vakarlı olan adamın ensesine.

Üçüncü sefer aynı hadise tekrar edince adam önce sormuş uşak ruhluya.

Bunu niye yaptın diye.

Uşak ruhlu, vakur adama sende bu kalın ense, şu soysuz adamda para, bende uşak ruhluluk var oldukça şaplaklar daha çok devam edecek demiş.

Kalın enseli ve sakin adam öyle mi?

Benim ensem neden kalın demiş biliyor musun?

Adam bilmiyorum deyince kurt gibi kendi işimi kendim gördüğüm için demiş ve pençesini uşak ruhlu adamın ve para babası soysuzun suratlarına patlatmış her ikisini de yere sermiş, leşlerini ortadan kaldırmış.”

Evet, aziz dostlar.

Türkiye kendi işini kendi görmeye başlamış Siyonist haçlı zihniyetinin soysuzlarını ve onların uşak ruhlularını yerlere seremeye başlamıştır.

Viyaklamalar ve saldırılar bunun için arttırılmaktadır.

Türkiye ve milletimiz İslam’ı yaşadıkça ensesi kalınlaşacak ve Siyonist haçlı zihniyetinin soysuz elemanlarına ve uşaklarına diz çöktürecektir biiznillah.

Unutmayalım.

Allah’ın vaadi haktır.

Gazze’de, Türkistan’da, Afrika’da, Arakan’da ve dünyanın bütün mazlum ve mağdur coğrafyalarında Siyonist haçlı zihniyetinin elemanlarına ve uşakları olan terör örgütlerine gereken ceza verilecek, pençeler yüzlerine vurulacak Allah’ın lütfu keremiyle.

Yeter ki, bizle hakkıyla İslam’ı yaşayalım ve vahiy doğrultusunda gereğini yapalım.

Belirtileri var mıdır?

Elbette vardır.

Kendi işimizi kendimiz görmeye başladık. Ayette ifade edildiği gibi rabıtalarımızı ve ribatlarımızı inşa etmeye, ebabillerimizi uçurmaya başladık.

Gök vatan ve Mavi vatan anlayışıyla Kara vatanımızı muhafaza ve müdafaa edeceğiz inşallah.

Bu yolla “İ’la-ı Kelimetullah için nizamı âlem” tesis olacaktır inşallah.

Evet.

Birlikle, tefrikaya düşmeden bu işi başaracağız nasip olursa. Ayette: “Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın; bölünüp parçalanmayın. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani siz birbirinize düşman idiniz de Allah gönüllerinizi birleştirdi ve O’nun nimeti sayesinde kardeş oldunuz. Siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi Allah kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle açıklıyor ki doğru yolu bulasınız. Âl-i İmrân-103” emrolunur.

Şimdi birleşerek ve tefrikaya düşmeden şaplakçıları ve sahiplerini yere serme zamanıdır.

Selam ve Sabırla… 15.01.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?