19 Ocak 2024 Cuma

Gazze Ümmetin Namusudur, Şerefidir, İzzetidir, Haysiyetidir

 Gazze Ümmetin Namusudur, Şerefidir, İzzetidir, Haysiyetidir

Veysi ERKEN Dr.

Evet.

Gazze, Kudüs Türkistan,  Filistin, vatanımızdır. İslam ve mazlum ümmetlerin namusu ve şerefidir.

Namusu, şerefi, izzeti ve Vatanı savunmak imandandır.

Bu bir iman meselesidir.

“İman varsa imkân vardır”

İslami anlamda imanı olan namuslu, şerefli ve izzetlidir ve bunları korumakla mükelleftir.

İçimizdeki Siyonist haçlı haydutlarının uşaklarına, maşalarına, magandalarına, hile ve desiselerine rağmen Filistin ve Kudüs, Türkistan vatanımızdır, toprağımızdır, namusumuzdur, şerefimizdir ve ecdadımızın mirasıdır diye haykıracağız ve alçakların oyunlarını bozacağız inşallah.

Namusumuzu ve şerefimizi kirletmemekle mükellefiz.

Siyonist haçlı zihniyetinin piyonları olan İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar ve bilumum ihanet şebekelerinin işgal ettikleri, katliam gerçekleştirdikleri topraklarımızdan onları çıkarmak ve fitneyi durdurmakla mükellefiz, mecburuz. Ayette Onları yakaladığınız yerde öldürün; sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne öldürmekten daha kötüdür. Bakara-191” buyurur Rabbulalemin.

Toprağımız ve vatanımız olan Gazze’de büyük katliam ve zulüm yaşanıyor. Masumlar, bebekler katlediliyor, aç susuz ve ilaçsız bırakılıyor, tepelerine bomba yağdırılıyor.

Namuslular ve şerefliler izzetlerini korumakla görevlidirler. Aksini düşünenler mamussuz, şerefsiz ve Siyonist haçlının uşağıdırlar.

Bu vahşet karşısında şerefli ve namuslu olanlar susmamalıdır.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu "Ninnilerle uyutulması gereken bebeklerin, silahlarla susturulduğu bir dünyada susmak alçaklıktır!" diyordu.

Hamas terörü ve militanları diyen içimizdeki soysuz Siyonist uşaklarına rağmen susan alçaklardan olmayacağız.

Gazze’yi ve topyekûn Filistin'i, Doğu Türkistan’ı sahipleneceğiz, sahiplenmek mecburiyetindeyiz. Çünkü oralar bizden hile ve desiselerle çalınmış vatanımızdır, Ecdat yadigârı ve mirası, vatanımızın parçasıdır.

Devlet Bahçelinin çağrısına uyulmalı ve hemen vatanımızın parçası olan Filistin’e hemen sahip çıkılmalı ve vahşet durdurulmalıdır.

Devlet Bahçeli “Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır.

Türkiye Cumhuriyeti, Gazze’yi yüzü gülen çocukların şehri, kardeşlerimizin huzur ve güven içinde yaşayacağı bir İslam beldesi yapmaya hazırdır, buna da and olsun, hamd olsun muktedirdir” diyor.

Aynı çağrıyı tekrar ediyor ve gitmeyen namerttir, katılmayan kaçaktır.

İzzetimizi, şeref ve namusumuzu muhafaza etmek için her yol, imkan ve yöntemle bir an önce gitmeliyiz, işgali ve soykırımı durdurmalıyız, soysuzlara, katillere gereken dersi vermeliyiz.

Hâsılı kelam; “İslam miraçtır, ülkü sancaktır, bu davadan dönen alçaktır” diyoruz ve gereğini bekliyoruz.

Şimdi vatanımızı sahiplenme, şeref ve namusumuzu çiğnetmeme zamanıdır.

Unutulmamalıdır ki Siyonist haçlılar bu vahşeti ve zulmü Anadolu’ya ve dünyanın bütün mazlum coğrafyalarına sıçratma gayretindedir

Kısaca, savunma hatlarımız Edirne’den Ardahan’a, Hatay’dan Sinop’a kadar olan bir coğrafyadan ibaret değildir, savunma hatlarımız gönül coğrafyamızın sınırlarıdır.

Bilinmelidir ki, İ’lay-ı Kelimetullah için nizâm-ı Âlem davasını unutan, vatanını sahiplenmekten kaçınan haysiyetini, şerefini, izzetini, namusunu ve vatanını kaybeder.

Bizler unutanlardan olmayacağız biiznillah.

Selam ve Sabırla… 19.01.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?