10 Ocak 2024 Çarşamba

Milletimizi Huzura Hasret Bırakmaya Çalışanlar Daim Sahnede

 Milletimizi Huzura Hasret Bırakmaya Çalışanlar Daim  Sahnede

Veysi ERKEN Dr.

Evveliyatı mutlaka vardır.

Yaşım, siyasi ve akademik tecrübelerim gereği yetmişli yıllardan beri ülkemizde sergilenen oyunları tahlil edebiliyorum biiznillah.

Ülkemizin huzuru ve refahı her daim tapınakçıların gözüne batmıştır. Zihniyetleri gereği hep kuklalar, piyonlar ve uşaklar edinmişlerdir

Yetmişli yıllardan beri hep uşak ruhlular devreye sokulmuş, darbeler yaptırılmış ve güzelim ülkenin imkânları heba ettirilmiştir.

Son olayların tamamı dünkü senaryonun devamıdır.

Perdeleridir.

Opus dei, otpor, Cizvit ve benzer yapılanmaları bilenler bugünü çözmekte zorlanmazlar.

Ülkemiz son yıllarda kendi dinamiklerini harekete geçirmeye başlamış iken gezi ve benzer olaylar başlatılmış, silahların tekrar devreye sokulması sağlanmıştır.

Tevhit anlayışı yerine tefrikayı kutsayanlar teşvik edilmiş, yakmalar, yıkmalar, tedhiş ve korku hâkim kılınmaya çalışılmıştır.

Şer eksenin faaliyetlerini anlamak için göbeklerinden, zihinlerinden ve midelerinden bağımlı olan neşriyat ve kalemşorları okumak yeterlidir.

Özellikle Kuş, Böcek ve Cemadat neşriyatında palazlandırılmışlar efendilerine iyi hizmet etmekteler.

Hizmetleri maalesef netice vermektedir. Ülkemiz tapınakçılar tarafından kuşatılmış, askerleri ülkemizde konuşlandırılmıştır.

Dün “go home” diyenler bile cemadatla iş tutar hale getirilmiş ve benzemez zannedilenlerin birliktelikleri sağlanmıştır.

Kısaca olanı biteni fark etmemek mümkün değildir.

Özellikle kuş, böcek ve cemadat neşriyatı habire olumsuzluğu körüklemekte, teşvik etmekte, güzel gelişmeleri örtmekte ve korku ortamının oluşmasına sebep olmaktadır.

Aynı mekanizma halkın istemediği zihniyeti ısrarla iktidara monte etmeye çalışmaktadır. Başka ülkelerdeki peş peşe seçimleri alkışlayan eller, ısrarla erken seçime hayır diye yazmakta beis görmemektedir.

Velhasıl, bugünün olaylarını ve piyonlarını anlamak ve ona göre tedbirleri almak zor olmasa gerek. Ancak üzülerek belirtmeliyim ki, ilim adamı zannettiklerimiz ve yöneticiler gereğini yapmamaktadırlar. Olay ve olguları doğru anlamak için hem okumak hem de tahlil yapmak gerekir.

On iki yıl (15.02.2002) öncesinde İslam coğrafyasını ve özellikle ülkemizi kuşatmakta olan küresel teröristleri şu şekilde izah etmeye çalışmıştım.

Yazıda ufak tefek değişiklikler haricinde değişen bir şey yok.   “Günümüzün dünyasında “evrensel terör” vardır. Bu terörün müsebbipleri Tapınak Şövalyeliğini devam ettiren ve bin yedi yüzlü yıllardan beri “yenidünya düzeni” peşinde koşan “Evrensel Kraliyetçiler”dir.

“Mabet ve Loca” isimli eseri okuyanların hemen fark edebilecekleri bir durumdur evrensel terör. Evrensel terörün arka planında “evrensel kraliyet” anlayışı yatar. Evrensel kraliyet peşinde olan bir avuç Siyonist haçlı ve tapınakçı bütün dünya ülkelerinde maşaları vasıtasıyla insanlara kan kusturmaktalar.

Evrensel kraliyetin peşinde olanlar için her yol ve her eylem mubahtır. Amaçlarını gerçekleştirmek için her düzeni ve düzenbazlığı oluşturmaktan geri durmazlar. Son marifetleri “Küresel Komutanlık” hayaliyle ilgilidir. (Yeni Şafak 25.10.2001) Felsefeleri Makyavelist görüşe paraleldir. Kim bilir belki Makyavel de onlardan birisidir.

Evrensel kraliyet peşinde olan tapınakçılar her ülkede kendi çıkarlarını ve politikalarını koruyacak ve devam ettirecek “piyon”lar kullanırlar. Nasibini almayan ülke yok gibidir. Genel anlamda ülkelerde istihdam edilen piyonlar o ülkenin kültürüne ve insanına yabancı olanlardan( kılıkları farklı görünse de) seçilir ve ona göre yetiştirilir.

Tapınakçıların kurdurdukları kolejlerden ve liselerden mezun olanlar arasından özenle seçilen piyonlar zamanı gelince yönetimde söz sahibi haline getirilmeye çalışılır. Bunun farkına varamayan halk piyonları kendinden sayar ve onları yönetimde söz sahibi yapar.

Yarım asra yakın bir zamandan beri Kisenger’in himayesine mazhar olmuş ve Bilderberg toplantılarına katılmış kişilerin bilinmesi Evrensel Kraliyet peşinde olanların piyonlarını anlama ve deşifre etmek babında önemlidir.

Uluslar arası terörü ve teröristleri anlamak için terörle Evrensel Kraliyet arasındaki bağın bilinmesine bağlıdır. Bu bağı kuramayanlar mevzii olarak gerçekleşen hadiseleri doğru okumakta ve yorumlamakta zorlandıkları görülür.

Günümüzün dünyasında Evrensel Kraliyet anlayışında olanların sahip oldukları dev finans merkezleri ve bankaları vasıtasıyla her türlü terör eylemini gerçekleştirdikleri bir vakıadır. Para onlarda, silah onlarda, güç onlarda. Üstelik her ülkede piyon hazır.

Ülkeler Piyonlar tarafından merkez tapınağın emelleri ve hedefleri doğrultusunda yönlendirilir. Ekran marifetiyle bu iş kolay yapıldığından medya araç olarak kullanılır.

Unutursak tapınakçılar olayları tekrar yaşatırlar.

Hâsılı kelâm ülkelerin içine düştüğü girdabı ve yaşadığı kaosu çözmek tapınağın ve piyonların tanınması ve etkisizleştirilmesiyle mümkündür. Hadiseye kendi ülkemiz açısından baktığımızda insanımıza büyük görevlerin düştüğünü görmekteyiz.

İnsanımız büyük tapınağın emir kulları durumundaki piyonları hayatından çıkarmak mecburiyetindedir.

Peki, bu piyonlar bilmek mümkün mü?

Elbette mümkün.

Malum mabedin ve Bilderberg toplantılarının müdavimleri -Merhum Oktay Sinanoğlu Beyin tabiriyle- Tuti-i Garbiyyun(Batının Papağanları) Evrensel Kraliyet peşinde olan tapınağın piyonlarıdır.

 Haydi, onları siyaseten hayatımızdan çıkarmaya.

Ülkemizde ve etrafımızda cereyan eden olayları doğru anlamaya var mısınız?

İyi okumalar.

Selam ve Sabırla… 10.01.2024

 

Not: vaziyet aynı, onun için tekrar yayınlıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?