31 Ocak 2024 Çarşamba

Opera/siyon- Provaka/siyon

 Opera/siyon- Provaka/siyon

Veysi ERKEN Dr.

Türkiye’nin Küresel güç antrenörü olmasını istemeyen merkezler opera/siyonlarını hızlandırdılar, senaryolarını piyonları ve maşaları vasıtasıyla tekraren oyunlaştırmaya başladılar. Daha doğrusu operasyonlarını tarih boyunca eksik etmediler, provaka/siyonlarla opera/siyonlarına devam ettiler.

Kimi zaman Balyozcu oldular kimi zaman cemadatçı oldular. Ama daima siyonistin kölesi, uşağı ve elemanları oldular.

Ama opera/siyonlarından vazgeçmediler, terk etmediler.

Piyonlar ve maşalarla amaçlarını tam gerçekleştiremeyen tapınak, devreye boğazdaki aşireti ve holdinglerini sokarak gezi zekâlılara eylem yaptırdılar.

Gezi zekâlı kalkışmayı ve bugünün provaka/SİYONLARI tahlil ettiğimizde tapınağın beyaz, siyah, kırmızı, yeşil vs. kollarının topyekûn devreye sokulduğunu görürüz.

Özellikle yeşil kola aklama faaliyetinde başrol oynatılmaktadır denilebilir. Yeşil kol her şeyi himmetleyip zimmetleyip provokatörleri masum göstermeye çalışmaya devam ediyor, algı operasyonlarında bu şekilde rol oynuyor. Allah’ın lütfu keremi ve nusreti, milletin feraseti ve gençlerin gayreti ile hasar ve zarar asgari seviyede tutulmaya çalışılmaktadır.

Tabii ki, Siyonist haçlı zihniyetin merkez tapınağı faaliyetinden vazgeçmiş değildir. Vazgeçecek de değildir.

SİYON tapınağı asla opera/siyonlarını ve provaka/siyonlarını durdurmaz.

Bilakis vahşetini, kıyımını, katliamını, işgalini, toprakları insansızlaştırmasını, ,insanları topraksızlaştırmasını asla sonlandırmaz, sonlandırmak istemez.

Sömürü yoluyla gasp ettiği trilyon dolarlarını bunun için kullanır, maşalarına dağıtır, algıları altüst etmek için partileri, sendikaları, odaları, birlikleri, medyayı, trolleri kullanır.

GAZZE’DE devam eden vahşet ve Türkiye’deki cami, kilise ve diğer provaka/SİYONLAR kimleri ve neleri kullandığını göstermiştir.

SİYONİT zihniyetin asla opera/siyonlarından ve provaka/siyonlarından asla vazgeçmediğini ve vazgeçmeyeceğini son gelişmeler bir daha göstermiştir.

Ve.

Unutmamak gerekir.

Tapınak yıpranan ve deşifre olan aşireti ve holdinglerini geri planda tutarak bir kolunu dinlendirmeye alır yerlerine başkalarını devreye sokar.

Günümüzde yeşil kola sizi beslediğimiz ve büyüttüğümüz yeter artık vazifenizi yerine getirme durumundasınız denildiği ve emredildiği için yıkımlarını ve algı operasyonlarını hızlandırılmıştır.

Kırmızı kollarını GAZZE’DE devreye sokmuştur.

Türkiye’de maşalarını provokatör olarak kullanarak provaka/siyonluğunu sürdürmektedir.

Görünen manzara budur.

Tabii ki, tapınak yıkım ve provakasiyon faaliyetlerini Deyvit veya Corclarla yapacak değildir.

İsmi ismimize, görünümü görünümümüze benzeyenlerle yürütecektir faaliyetlerini.

Nitekim böyle oluyor. Kimini parayla, kimini şöhretle, kimini şehvetle devreye sokuyor maalesef.

Son provaka/siyon ve opera/siyon’a baktığımızda bunu görürüz.

Allah encamımızı hayreylesin.

Selam ve Sabırla… 31.01.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?