13 Ocak 2024 Cumartesi

Şehidler, Provokasyonlar ve hainler

 Şehidler, Provokasyonlar ve hainler

Veysi ERKEN Dr.

Şehidler şahidlik edecek diri zümredir. “Allah yolunda öldürülenler için “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz. Bakara-154” ayetine iman etmişleriz.

Irak’tan, Suriye’den, Gazze’den ve dünyanın muhtelif yerlerinden şehid haberlerini alıyoruz.

Ciğerimizi yakan şehid haberlerini duyunca ve okuyunca kahroluyoruz, rahmet diliyoruz Rabbulaleminden, Kur’an'la teşyi ediyoruz inşallah.

Şehidlik elbette yüce bir mertebedir.

Her nefis ölümlüdür.

İster hazarda ister seferde olsun ölümden kaçış yok. Önemli olan Allah’ın rızasını kazanarak ölmektir. Şehidlerin Allah’ın rızasını kazandıklarına inanıyoruz.

Asıl bizi kahreden içimizdeki ihanet şebekesinin ihanetleri, kışkırtmaları ve Siyonist haçlı zihniyetine hizmet edişleridir.

Gerek basında yazılan kışkırtıcı ve şerefsiz ifadeler, gerek camilere, imamlara, Kur’an- Kerime, İmam-Hatiplilere ve İslam’ı kâmilen yaşamaya çalışanlara yönelik saldırılar karşısında sessizlik bizi kahrediyor.

Etkililer ve yetkililer bu şerefsiz eylemlere sessiz kalmamalıdır ve gereğini yapmalıdır diyoruz.

Tedbir alınmazsa daha fazla gencimizin şehidlik şerbetini içmelerine vesile olabilirler.

Geçmişte bunun misalleri vardır.

Osmanlı yönetimini eline geçirmiş ittihatçı dönemini incelediğimizde aynı ihanetlerin yaşandığını ve benzer yıkımların olduğunu görüyoruz.

İbretlik alıntı ile bu durumu izah edeyim.

“Hak maskesine bürünmüş, küçük, büyük rütbeli Farmasonlar,  Suriye ve Garbi (batı) Arabistan’da bir terör havası doğurmak için karargâhta mahirane (ustaca) ve sessizce çalışıyorlar.

Beyrut ve Şam’da kurulan idam sehpalarında âyan ve mebuslar, eşraf ve Arap kumandanları sallandırılıyor. Müthiş bir korku çöl hudutlarına kadar her tarafı istila etmiş ve yer yer isyanlar, kıyamlar, aksülameller (tepkiler) başlamış. ( Atılhan, Filistin-Suriye Cephesinde Kahramanlar ve Hainler, s.16-17)”

Evet.

Sadece kısa ibretli bir hatırlatma.

Bugünde aynı kışkırtmalar, senaryolar, oyunlar ve ihanetler içimizde boy göstermekte, mahkeme salonları basılmakta, camiler içinde saldırılar gerçekleştirilmektedir.

İbret alınırsa tarihi hadiseler tekerrür etmez. Aksi takdirde dün Osmanlıyı dağıtan Siyonist haçlı zihniyetinin maşaları bugün de hedeflerine ulaşabilirler.

Artık bu ihanet şebekesi isim isim açıklanmalı ve gereken cezalara çarpıtılmalıdır ki, milletimiz huzur bulsun, şehit ve gazi sayısı azalsın.

Unutulmamalıdır ki, asıl olan insanı yaşatmaktır, İnsanı İslam’la diri tutmaktır.

Hainleri, katilleri ve ajanları hayatımızdan def etmektir.

Şehitlerimize binlerce rahmet dileklerimle.

Selam ve Sabırla… 13.01.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?