27 Ocak 2024 Cumartesi

Yönetimi Teşviş etme ve Toplum içinde Tedhiş oluşturma

 Yönetimi Teşviş etme ve Toplum içinde Tedhiş oluşturma

Veysi ERKEN Dr.

Yöneticiler ve liderler ne kadar samimi ve ihlâslı olurlarsa olsunlar onların etrafında onları “teşviş” edecek insan kılıklı şeytanlar bulunabilir.

Bilhassa “Yapılanmaları gizli olan örgütlerin” elemanları bunun için kullanılırlar. Fetöist teröristler, masonik ve tapınakçı örgütlerin elemanları bu anlamda hep sahada olduklarını ve olmaya devam ettiklerini düşünüyorum.

Son Gazze’deki vahşet, katliam, işgal ve soykırım karşısında yönetimi ve insanımızı teşviş eden, karıştıran, bulandıran ve yanıltan faaliyetlerin içinde zikredilen elemanlardır.

Siyonist haçlı zihniyeti ve malları topyekûn boykot edilmesi ve terk edilmesi gerekirken maalesef teşviş yöntemiyle boykotun etkisi azaltılıyor, azaltılmaya çalışılıyor.

İsveç’in NATO’ya kabulü dâhil tavizkâr tavır bunun bir göstergesidir.

Buna ilaveten sürekli zam ve yokluk üzerinde algı oluşturma bunun cabası.

Değerli dostlar ve yöneticiler bilesiniz ki, insan görünümlü şeytanlar faaliyetlerinden ve emellerinden vazgeçecek değillerdir.

İnsanımızı zıvanadan çıkarma ve sırat-ı müstakimden ayırma faaliyetleri bütün hızıyla devam ettirilecektir.

Tedbir almak ve algı operasyonlarına ket vurmak yöneticilerin temel görevidir. Bu başarılamazsa gazeteci, akademisyen, tüccar, sanayici, esnaf, memur, doktor, oda, birlik, sendika adı altında insan kılıklı şeytanlar teşviş, kışkırtma, karıştırma ve tedhiş oluşturma faaliyetlerinin armasına zemin hazırlanmış olacaktır.

Özetle.

Siyonist haçlı tapınakçıları ve uşakları fetöist teröristler emellerinden vazgeçecekler mi?

Elbette ki, hayır.

Uşaklarını muhtelif adlarla ve örgütlerle sahada tutmaya ve kullanmaya devam edeceklerdir.

Bundan asla şüphe edilmemelidir.

Uyanık, diri ve güçlü olunmalıdır.

Aksi takdirde piyonlar hemen harekete geçer.

Geçtiler bile.

Mesela; Gazze’nin soykırıma tabi tutulması ve işgali hareketine karşı yapılanları boşa çıkarmak için Siyonist haçlı zihniyeti lehine eylemler ve propagandalar yapılıyor.

7 Ekim’den beri ısrarla söyledikleri savaşı Hamas başattı, Erdoğan bir şey yapmıyor, bir bardak kahve içmenin ne mahzuru var gibi ifadelerle Siyonist haçlı zihniyetinin uşaklığını yapıyorlar.

Son Uluslar arası Adalet Divanının aldığı kararı bile İsrail terör örgütünün lehine yorumlamaya çalışan tipler sahada cirit atıyor.

Fetöcüler, Tapınakçılar, Liboşlar, görevliler, uşaklar vs. hemen televizyonlarda arz-ı endam ettiriliyor Sözler çarptırılarak yorumlatılıyor.

Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere bütün yetkililere sesleniyorum.

Etrafınızı oluşturanlar dâhil algı operatörlerinin oyunlarını bozmak durumunda olmalısınız.

Aksi takdirde Türkiye’nin bütün kazanımları heba edilebilir.

Unutulmamalıdır ki,Tapınakçı ve FETÖ denilen şeytanî yapı tıpkı Mekke müşrikleri gibi her şeyi yapmış ve yapmaya devam ediyor.

İblis gibi insanları kandırmaya ve algıları tahrif etmeye çalışmaktalar. Bilindiği üzere Şeytan “Sonra (pusu kurup) onlara önlerinden, arkalarından, sağlarından ve sollarından sokulacağım ve sen onların çoğunu şükreden (kimse)ler bulamayacaksın. Araf 17” dediği gibi insanlara yaklaşıyorlar, kandırıyorlar, yaptıklarını süsleyerek milleti perişan ediyorlar.

Şeytani taktikler hep aynıdır.

“Hani şeytan onlara yaptıklarını süslemiş ve “Bu gün artık insanlardan size galip gelecek (kimse) yok, mutlaka ben de size yardımcıyım.” demişti. Fakat iki taraf (savaş alanında) yüz yüze gelince (şeytan), gerisingeriye dönüp, “Ben sizden uzağım. Çünkü ben sizin görmediğiniz şeyler (melekler) görüyorum. Ben Allah’tan korkarım. Allah, cezası çetin olandır” demişti. Enfal 48” ayetinde belirtildiği gibi kandırdıklarını kimsenin onlara galip gelemeyeceği telkinini yapıp milleti perişan ettikten ve yenildiklerinden sonra şeytan gibi taraftarlarına biz sizden uzağız diyorlar.

Tapınakçı ve FETÖNÜN teşviş, tedhiş, yalan, dolan, talanları sadece Türkiye ile sınırlı değildir. Siyonist efendilerinin başta GAZZE olmak üzere İSLAM COĞRAFYASINDAKİ katliamı, işgali ve sömürüsünü kutsayarak ülkemizi kötülemeyi sürdürmeye devam ettiriyorlar.

Kısaca Tapınakçı masonik örgütlerle iç içe olan FETÖ, Mekke müşrikleri gibi Küresel haydutların maşası ve piyonu olup her türlü ahlaksızlığa devam eden bir yapıdır.

FETÖ ve benzerleri Allah’la irtibatlarını kesmiş ve Siyonist haçlı zihniyetli efendilerinin emirleriyle işgal hareketinin maşaları ve piyonlarıdır. Ülkemizle ilgili FETÖNÜN maşalık ve piyonluk görevi bitmiş değildir.

FETÖ, ülkemizin her yerinde, bütün kurum ve kuruluşlarda fitne ve fücura deşifre edilememiş elemanları ve bu elemanların yazdıkları, söyledikleri ve yaydıkları telvisata yapılan yorumlarla devam etmektedir.

Maalesef yönetimi teşviş etme ve toplum içinde tedhiş oluşturma faaliyetleri kesintisiz ve kesif bir şekilde devam etmektedir.

Selam ve Sabırla… 27.01.2024

 

 

           

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?