18 Şubat 2024 Pazar

Aslan Geçinen Çakalları Kuyuya Atma zamanıdır

 Aslan Geçinen Çakalları Kuyuya Atma zamanıdır

Veysi ERKEN Dr.

Mesnevi’de bir hikâye anlatılır. Prof. Dr. Süleyman Doğan Bey anlattı.

“Ormanda yaşayan hayvanları yemeye karar veren aslana için, hayvanlar bir kurultay toplanmasını teklif etmiş ve demişler ki, bizi yiyeceğinizi biliyoruz.

Bari hangi gün kimi yiyeceğinizi bilelim de ona göre hazırlanalım ve fazla ızdırap çekmeyelim demişler.

Aslan bu teklifi makul bulmuş ve kurultayı toplamış, sıralama belirlenmiş.

Sırası gelen Aslana gidip yem oluyormuş.

Sıra Tavşan’a gelince ağır davranmış ve geç gitmiş.

Tabii ki Aslan kızmış ve öfkelenmiş.

Öfkeyle Tavşan’a neden geciktiğini sormuş.

Tavşan hiç sorma demiş.

Yolda gelirken karşıma sizin gibi bir Aslan çıktı ve hemen beni yemeye karar verdi. Ben de kendisine durumu anlattım, sizin için yola çıktığımı anlattım ve kaçarak kurtuldum ve geldim.

Aslan buna çok sinirlenmiş ve kızarak nerede bu Aslan, bana göster hemen parçalayayım demiş.

Tavşan, ileride bir kuyu var orayı merkez edinmiş.

Aslan, Tavşanla birlikte kuyunun başına gitmiş ve kuyuya eğilmiş. Kendi yansımasını görünce onu aslan zannederek kendini kuyuya atmış.

Hikâyenin sonu belli.

Aslan ölmüş, Tavşanla birlikte diğer hayvanlarda kurtulmuş.

Evet.

Günümüze gelelim.

Siyonist Haçlı zihniyetinin merkezleri olan başta Amerika, İngiltere, İsrail ve bütün batı/batıl güçler çakal oldukları halde kendilerini Aslan addederek soykırımlarını, katliamlarını, vahşetlerini, işgallerini, maddi ve manevi sömürülerini GAZZE’DE ve dünyanın muhtelif yerlerinde devam ettiriyorlar.

Her gün bir yeri talan ediyorlar, ülkelere yasaklar koyuyorlar ve hayatı bütün dünyaya zehir ediyorlar.

Bir avuç Siyonist haçlı tapınakçı çakal vahşetlerini, soykırımlarını, işgallerini ve sömürülerini devam ettiriyorlar. Özellikle her ülkede devşirdikleri piyonlarını maşa olarak da kullanıyorlar.

Artık zamanı gelmiştir.

Gerçek aslanlar olan müminler ve mazlumlar kükreyerek ve harekete geçerek, kendilerini aslan zanneden çakalları kuyuya atma ve ademiyete tek etme vakti gelmiştir.

Gelmiştir ifadesi bile eksiktir.

Geçmiştir.

Allah’ın ipine sarılalım, tefrikaya düşmeyelim, kükreyelim, harekete geçelim,aslan kılıklı çakalları boykot edelim ve onları kuyuya atmış olalım.

“Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın; bölünüp parçalanmayın. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani siz birbirinize düşman idiniz de Allah gönüllerinizi birleştirdi ve O’nun nimeti sayesinde kardeş oldunuz. Siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi Allah kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle açıklıyor ki doğru yolu bulasınız. Âl-i İmrân-103”

 

Bilmeliyiz ki, Siyonist haçlılar (Yahudiler-Hıristiyanlar) ve uşakları asla bize dost değiller, olamazlar, aslan kılığıyla katliamlarına ve sömürülerine devam etmek isteyecekler ve devam ettiriyorlar.

Ve.

“Sen onların dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hıristiyanlar da senden asla memnun kalmayacaklardır. De ki: “Asıl doğru yol ancak Allah’ın yoludur. Eğer sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyarsan, bilesin ki artık Allah sana ne dost ne de yardımcı olacaktır. Bakara-120” ayetinin sırrına erelim ki, Allah bize dost ve yardımcı olsun.

Allah bize dost ve yardımcı olursa GAZZE’DE, DOĞU TÜRKİSTAN’DA, Afrika’da ve dünyanın bütün mazlum coğrafyalarda aslan kılıklı küresel çeteyi kuyuya rahatlıkla atarız.

Yeterlik inanalım, mal ve canımızla cehd edelim.

Çünkü hayat iman ve cihadtan ibarettir ve iman varsa imkân da vardır.

Selam ve Sabırla… 18.02.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?