21 Şubat 2024 Çarşamba

“Ben sadece sizin gibi bir beşerim…”*

 “Ben sadece sizin gibi bir beşerim…”*

Veysi ERKEN Dr.

Müfsit ve münafık karakterli iki ayaklı ademler, başka bir ifadeyle şeytanlar Hz. Muhammed Mustafa’nın sav bizim gibi bir beşer olduğunu söyleyip ifsad faaliyetlerini sürdürmeye çalışıyorlar.

Evet.

Siyonist haçlı zihniyetinin piyonluğuna dönüştürülmüşlere ayetin ve ayetlerin devamını okuyun denildiğinde hemen kıvırırlar.

Hani birine sormuşlar neden namaz kılmıyorsun?

Cevabı Kur’anda namaza yaklaşmayın deniliyor, onun için kılmıyorum demiş. Ona, ayetin devamını oku dediklerinde ben Mısır hafızı değilim diye cevap vermiş?

İblis seciyeli olan bu münafık ve müfsitlere ayetleri ve Kur’an-ı Kerimi bir bütün olarak okuyun denildiğinde biz Kur’anı bilmeyiz, okumayız, öğrenmeyiz, anlamayız ve yaşamayız tavrını takınırlar. Zira Kur’an-ı Kerimle irtibatları yoktur.

Hz. Muhammed elbette bir beşerdir. Ayetlerde; “Bu Kur’an, rahman ve rahîm olan Allah’ın katından indirilmiştir; Bilmek isteyenler için âyetleri apaçık hale getirilmiş Arapça okunan bir kitaptır. Müjdeleyici ve uyarıcı olarak indirilmiştir ama çokları yüz çevirdi, artık onu ­işitmezler. Dediler ki: “Bizi çağırdığın şeylere karşı kalplerimiz kapalıdır, kulaklarımızda da sağırlık var; bir de seninle bizim aramızda perde bulunmaktadır. Sen yapacağını yap, biz de yapmaktayız!” De ki: * sadece sizin gibi bir beşerim; bana ilahınızın tek ilah olduğu vahyedilmiştir, doğruca O’na yönelin, O’ndan bağışlanma dileyin. Allah’a ortak koşanların vay haline! Ki onlar mallarından muhtaçları yararlandırmazlar; onlar âhireti de inkâr ederler. İman edip dünya ve âhiret için yararlı işler yapanlara gelince, onlar için eksilmeyen bir mükâfat vardır.”  Fussilet 2-8”

Bizim gibi beşer olan Hz. Muhammed Mustafa’ya sav vahyedilmiş ve bu nitelikleri ile normal beşerden farklılaştırılmıştır. Ayetlerde “Kişisel arzularına (heva) göre de konuşmamaktadır. O (size okuduğu), kendisine indirilmiş vahiyden başka bir şey değildir. Necm 3-4

Vahiy açık olduğu halde doğrudan biz Kur’an ahkâmını red ediyoruz demiyorlar. Hz. Peygamberin konumunu tartışmalı hale getirerek İslam’ı ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.

Maalesef bu oyuna düşen saf Müslümanlarla karşılaşıyoruz. Tabii ki bunun en önemli nedenlerinden birisi “cehalet”in toplumda hâkim olmasıdır.

Türkiye’de cehalet o kadar hâkim ki, bu kadar “cehalet ancak okullarda kazandırılır” hükmünün sübut bulmasına delil teşkil edecek durumdayız.

“Okumuş cahiller” ifadesi isabetlidir.

Hâsılı kelam münafık ve müfsitlerin ifsadını ortadan kaldırma veya azaltmanın yolu İslam’la İslamlaşmamızla mümkündür.

Acilen hem de hiç vakit geçirmeden hayatın bütün alanlarını kapsayacak bir müfredatı hâkim kılmamız icab eder ki, insanımız İslam’la İslamlaşsın ve İ’lâyı Kelimetullah için nizam-ı âlemi kursun ve dünya huzur ve sükûn bulsun.

Kur’an merkezli bir tefekkür zeminini oluşturmazsak münafık ve müfsitler toplumumuzu daha fazla ifsad edecek ve milletimizin yıkılıp dağılmasına vesile olacaklardır.

Unutulmamalıdır ki, Tarih aynı zamanda devletler ve milletler mezarlığıdır.

Selam ve Sabırla… 21.02.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?