8 Şubat 2024 Perşembe

Filistin’de Türkiye’nin Himayesi Olmadan Asla Huzur olmaz

 Filistin’de Türkiye’nin Himayesi Olmadan Asla Huzur olmaz

Veysi ERKEN Dr.

Siyonist haçlı zihniyeti dünyaya ve özellikle Müslüman coğrafyalara ve Müslümanlara asla huzuru ve refahı öngörmez.

Katliam, soykırım, vahşet, işgal ve sömürmek vazgeçilmez hedefleridir.

Bu lanetli zihniyetin başı ABD, İngiltere ve İsrail başta olmak üzere bütün batı/batıllardır.

Gazze’de, Filistin’de , Doğu Türkistan’da sürdürülen soykırımı doğru anlamak ve ona göre tedbir almak durumundayız. Aksi takdirde dün Gırnata’lıları yaşadıklarının ve yok edilişlerinin benzeri, hatta daha fazlası bugün de tekrarlanır.

Bunun için diyorum ki, İslam ve mazlum coğrafyaların KALBİ ve BEYNİ durumunda olan Türkiye’nin öncülüğünde ve hamiliğinde (garantör) olmayan bir anlaşma GAZZE’ye ve Filistin’e huzur getirmez.

Anlaşma yapılacaksa mutlaka öncülük ve hamilik Türkiye’de olmalıdır.

Gazze ile ilgili yapılan bir toplantıda Hüseyin Mercan Siyonist haçlı zihniyetinin soykırım ve işgal taktiklerini izah etmişti.

Taktik şu şekilde işlemektedir.

 A noktasından C noktasına gitmek, tepki alınca B noktasına dönmek ve tekrar fırsat bulunca B noktasından D noktasına sıçramak tepki karşısında C noktasına dönerek bu taktikle Z noktasına kadar bu şekilde gitmek ve her yeri işgal etmek, insanları katletmek, toprakları insansızlaştırmak ve insanları topraksızlaştırmak.  Taktik bundan ibarettir.

“İki ileri, bir geri”

Bu taktik İngilizlerin Filistin topraklarını işgalinden beri sürmektedir. Esasında Siyonist haçlı zihniyetinin ilk saldırısından beri sürmektedir.

Bilhassa 1948 yılından beri bu taktik Filistin’de ve diğer İslam coğrafyalarında adım adım işletilmekte ve işgaller, sürgünler, katliamlar, soykırımlar devam ettirilmektedir.

“Aksa Tufanı” ile başlayan süreç bu taktiği uygulayan Siyonist haçlı zihniyetini durdurmaya ve taktiği uygulayanları tecrit etmeye, hamlelerini, vahşetlerini, işgallerini ve soykırımlarını bitirmeye vesile olacaktır inşallah.

İslam ve mazlum coğrafyalarda yaşayan mağdurlar ve mazlumlar artık bu senaryonun farkına varmışlardır diye düşünüyorum.

Artık dünya beşten büyüktür diyerek Amerika’ya, İngiltere’ye ve topyekûn Siyonist haçlı zihniyetine meydan okumaya başlamıştır.

İslam ve mazlum milletlerin öncüleri, yöneticileri ve liderleri gereken önceliği ve üstünlüğü almalılar. Gazze, Gırnatalıların durumuna daha fazla düşürülmemelidir, ibret alınmalıdır. Gırnata, Gazze ve İslâm âlemi videosunu izlemenizi tavsiye ediyorum.  https://www.youtube.com/watch?v=xWXHF_dH1Tg

Artık Türkiye’nin öncülüğünde ve HAMİLİĞİNDE topyekûn ve elbirliği ile bu oyunu bozma zamanı gelmiştir, geçmiştir. Ayette: “Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın; bölünüp parçalanmayın. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani siz birbirinize düşman idiniz de Allah gönüllerinizi birleştirdi ve O’nun nimeti sayesinde kardeş oldunuz. Siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi Allah kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle açıklıyor ki doğru yolu bulasınız. Âl-i İmrân-103” emrolunur.

Türkiye bu oyunun bozulmasında İslam ülkeleri ile öncü ve HAMİLİK rolünü almak mecburiyetindedir. Zira Siyonist zihniyet bu taktikle Türkiye’yi de yakmaya ve yıkmaya çalışmaktadır.

Bunun için anlaşma yapılacaksa Siyonist haçlı zihniyetinin bütün emellerini yerle yeksan edecek Türkiye’nin himayesini temelli sağlayacak tarzda olmak zorundadır.

Bilinmelidir ki asıl hedef Türkiye’dir.

Siyonistlerin vazgeçmedikleri ve vazgeçmeyecekleri bir amaçları vardır. Arzı mevut dedikleri toprakları işgal etmek ve buraları insansızlaştırmaktır. Türkiye’nin bir parçası bunların hedefleri arasındadır.

Dolayısıyla İsrail terörünün temel zihniyeti ve iplerini ellerinde tutanları tecrit etme yol ve yöntemleri devreye sokulmalıdır. Yapılacak anlaşma İngiltere ve Amerika başta olmak üzere bütün Siyonist haçlı zihniyetini coğrafyamızdan söküp atmalıdır.

Aksi takdirde Gazze ve diğer mazlum coğrafyalar huzura kavuşamayacaktır.

İçimizde Siyonist haçlı zihniyetinin elemanın var olduğuna inanıyorum ve Gazze ile ilgili anlaşmalarda Türkiye’nin etkisini kırmaya çalışacaklardır.

Bunların oyunu da mutlaka bozulmalı ve ihanet şebekesi dağıtılmalıdır.

Hâsılı kelam ne zaman doğru dürüst ve Türkiye’nin hamiliğini öngören bir anlaşma metni imzalanırsa, Siyonist haçlı zihniyetinin iki ileri bir geri tarzındaki strateji ve taktiklerini başlarına çalarız.

Şimdi harekete geçme zamanıdır.

Şimdi başta Türkiye, Gazze, Doğu Türkistan, Arakan ve Afrika olmak üzere coğrafyamızı Gırnata olmaktan kurtarma ve HUZURU zamanıdır.

Selam ve Sabırla… 08.02.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?