20 Şubat 2024 Salı

Konuşma zamanı bitti: GAZZE

 “Konuşma zamanı bitti"*: GAZZE

Veysi ERKEN Dr.

Evet.

“Konuşma zamanı bitti” doğrudur.

İHH Başkanı böyle diyor ve Özgürlük Filosu’nun Mart ayı sonunda yola çıkması hedefleniyor” açıklamasında bulundu.

“Ey iman edenler! Niçin yapmayacağınız şeyleri söylüyorsunuz? Yapmayacağınız şeyleri söylemeniz Allah katında çok çirkin bir davranıştır. Saff, 2-3” buyurur ve yapmayacağımız şeyleri söylememizin gereği vurgulanır.

Yola çıkılacaksa Mart beklenmemelidir. Zira çok geç kalınmıştır. Bizler “Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım dileyin. Şüphesiz Allah sabredenlerin yanındadır. Bakara-153” ayetinde belirtildiği gibi Allah’ın yanımızda olduğuna inanıyoruz, “Konuşma zamanı bitti. Gemiler hazırlanıyor. Türkiye’den, Avrupa’dan gemiler Akdeniz’e inecek Gazze’ye gidiyoruz”  ifadesinin gereği yapılmalıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=_eyYMnNWk00

Açıklama şöyle. Özgürlük Filosu’nun Mart ayı sonunda yola çıkması hedefleniyor. İHH Genel Merkezi’nde düzenlenen basın açıklamasına, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ın yanı sıra; 10 ülkeden Uluslararası Özgürlük Filosu Koalisyonu üyesi aktivistler katıldı. Koalisyonun katılımcı kuruluşları arasında; Türkiye’den İHH İnsani Yardım Vakfı ve Mavi Marmara Derneği, Kanada’dan Canadian Boat To Gaza, Malezya’dan My Care Malaysia, Norveç’ten Ship To Gaza Norway, Güney Afrika’dan Palestine Solidarity Alliance, İsveç’ten Ship to Gaza Norway, ABD’den US Boat to Gaza, Avustralya’dan Free Gaza Australia, Yeni Zelenda’dan Kia Ora Gaza, İngiltere’den Palestine Solidarity Campaing ve Breaking the Siege of Gaza yer alıyor.

“Bütün kapıları açmak için yola çıkacağız”

Basın açıklamasında konuşan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, eylemsel olarak hareket etmek için dünyanın çeşitli ülkelerinden bileşenleriyle bir araya geldiklerini belirtti. Yıldırım, “Gemiler satın alınıyor ve kapalı bütün kapıları açmak için yola çıkacağız. Bu kapıların hepsi İsrail tarafından örülmedi, Refah Sınır Kapısı da kapalı. Havadan, karadan ve denizden bu ambargoyu inşallah deleceğiz. Artık durma vakti değil. İsrail bütün dünyaya rağmen ambargoyu devam ettiriyor ve katliamları artıyor” ifadelerini kullandı.” https://ihh.org.tr/haber/ozgurluk-filosunun-mart-ayi-sonunda-yola-cikmasi-hedefleniyor

Evet.

Hedef belli ise gecikilmemeli ve hemen harekete geçilmelidir. Daha önce şöyle yazmıştım. Siyonist Haçlı zihniyetinin merkezi ABD, İngiltere ve bütün uşakları İsrail Terör Örgütü vasıtasıyla GAZZE’ YE çullanmış vaziyette. En son Refah’a kanlı saldırılar başlamış.   

Gazze, Gırnata'ya dönmek üzere.

Ey Müslüman olduğunu söyleyen liderler ve dünyanın vicdanlı liderleri GAZZE’ YE gidiniz. Kendini Müslüman olarak ifade eden ve vicdanlı olan herkes peşinizde olacaktır. Peşinize, yanınızda ve arkanızda olacağız. Bundan emin olun. Yeter ki harekete geçiniz.

Hatta dünyada vicdanlı olan herkes yanınızda olacaktır. Rachel Corie gibi.

Aksi takdirde bu vebalin altında kalırsınız, zaten kaldınız. Delikanlı olun ve Gazze’ye karadan, denizden, havadan girin, yürüyün, Siyonist haçlı katliamını ve işgalini durdurun.

Şairin dediği gibi;

“Delikanlım, işaret aldığın gün atandan

Yürüyeceksin... Millet yürüyecek arkandan!

Sana selam getirdim Ulubatlı Hasandan ....

Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;

Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın.!

……………

Yürü aslanım, fetih hazırlığı başlasın...

Yürü, hâlâ ne diye kendinle savaştasın?

Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın.!”

Evet.

Eğer DELİKANLI iseniz, Gazze’deki katliamı durduracak güçtesiniz. “Nasrun minellah ve fethun karib” ayetinin müjdesi yakın olacaktır.

Gücünüzü kullanmazsanız, Allah sizleri cezalandıracak.

Söz bitmiştir.

Evet.

Özgürlük filosu öncülük etmeli ve hemen harekete geçmelidir.

Çağrı bütün insanlara ve insan kalanlaradır.

Selam ve Sabırla… 20.02.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?