22 Mart 2024 Cuma

31 Mart Seçimi Yaklaştı, İblisler Algı Operasyonuna devam ediyorlar

 31 Mart Seçimi Yaklaştı, İblisler Algı Operasyonuna devam ediyorlar

Veysi ERKEN Dr.

31 Mart seçimi yaklaştıkça fetöit şeytanlar ve sahipleri algı operasyonlarını arttırdı.

Seçim mahalli seçim değilmiş gibi merkezi yönetimin icraatları söz konusu ediliyor.

Bilhassa Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunun başarısızlıkları, para kuleleri, yurt dışında ev almaları, makam araçları saltanatları, borç bataklıkları ve israf gözden kaçırılmaya çalışılıyor.

Tabii ki algı ve idraklerimizi allak bullak etmek isteyen şebekeler, çeteler, Siyonist haçlı zihniyetinin elemanları ve özellikle müseccel tasmalı fetöist teröristler boş durmuyor, her yerde, zeminde ve mecrada şeytanlıklarına devam ediyor.

Bilhassa medya ve sosyal medyada boy gösteriyorlar, evlere, iş yerlerine ve hayatın olduğu her yere giriyorlar, gençleri, ihtiyarları, kadınları hedef alıyorlar, zihinleri kirletiyorlar, ifsad ediyorlar, fitne ve kargaşaya yol açmaya çalışıyorlar.

Yalan,

İftira,

İnkar,

Karalama,

Unutturma,

Üstünü örtme,

İtham başlıca kullandıkları yöntemlerdir.

Pisliklerini, kahpeliklerini ve ihanetlerini bu yöntemlerle unutturmaya çalışırlar. 5 yıllık başarısızlıkları görmezlikten gelme çabaları bunun bariz bir misalidir.

Bu münafıklarla ilgili pek çok yazı yazdım.

Seçim yaklaştıkça bu münafıkların faaliyeti artmış durumda. Bilhassa dedikodu yöntemiyle mikroplarını yaymaya çalışıyorlar. Medya ve sosyal medya en önemli araçlarıdır.

Neyse dün insanımızı “İslam’da dirilişe” çağıran veya “milli görüş”çü” olduğunu ileri süren taifenin bir kısmının fetöit yapının etkisinde kalarak tamamen münafıklaştığını, CHP’lileştirildiğini, münafıklaştırıldığını görüyoruz.

Ben bunlara “siyasi münafık”lar diyorum. 31 Mart’a kadar mikroplarını yaymaya ve Mansurla Ekremi temize çıkarmaya çalışacakları.

Umarım ki, millet bu zokayı yutmaz.

Bilindiği üzere ayette “Münafıklar Allah’a oyun etmeye kalkışıyorlar. Hâlbuki Allah onların oyunlarını kendi başlarına çevirmektedir. Onlar namaza kalktıklarında üşenerek kalkarlar, insanlara gösteriş yaparlar, Allah’ı da pek az hatıra getirirler. Arada bocalayıp duruyorlar; ne onlara, ne bunlara! Allah’ın şaşırttığı kimseye asla bir yol bulamazsın. Nisa 142-143 https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Nis%C3%A2-suresi/635/142-143-ayet-tefsiri bocaladıklarını ifade ediliyor.

Özellikle seçim döneminde sosyal medya denilen alanlarda ve dedikodu alanlarında her gün bu münafıkların pislikleriyle karşılaşıyoruz.

Malumdur ki, İslam perspektifinden en kötü olanlar münafık tiplilerdir. Cehennemin en alt katında yer alacaklardır ayetlere göre.

Kur’an-ı kerim’de Münafık, Kâfir ve Müminlerin vasıfları geniş şekilde anlatılır. Öğrenmek isteyenler okur ve kendini, nefsini hesaba çeker.

“Kamet” ve “İstikamet”ini düzeltir.

Yüzünü Allaha çevirir. CHP’lilere  değil.

LGBT’nin savunucuları yanında saf tutmaz.

Malum olduğu üzere bizler, her Müslüman tebliğle mükellefiz.

Bizler hidayete erdirici değiliz.

Bizler "hakk”tan yana yüzümüzü çeviriyoruz, bütün değerlerimizi, mukaddesatımızı yok etmeye çalışan piyonların, uşakların ve şeytanların yollarını, yöntemlerini, uygulamalarını ve ahlaksızlıklarını reddediyoruz.

Siyasi münafıklara diyorum ki, geliniz eski ülkücü, milli görüşçü olmayınız, eskimiş çorap hükmüne düşmeyiniz yeni yepyeni ve hiç eskimeyen İslam’da diriliniz, milletleri ihya etmeye çalışınız.

İlayı Kelimetullah için âleme nizam vermeye çalışınız.

“Siyasi Münafık”lıktan tevbe ediniz.

Adem değil, adam olunuz.

Mahalli seçimde paradan kule inşa edenlerin, yalancıların, becereksizlerin, müsriflerin, servetine servet katanların, Londralarda ev alanların, Kur’an öğretimine karşı olanların safında durmayınız.

Selam ve Sabırla… 22.03.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?