20 Mart 2024 Çarşamba

CHP’ye Aklı Başında ve Vatansever olan OY Vermez

 Aklı Başında ve Vatansever olan CHP'ye OY Vermez

Veysi ERKEN Dr.

CHP ideolojik olarak yerli ve milli olmayanların kümelendirildikleri yerdir. Bunun ötesinde milletin hayrına bir icraatı yoktur. Bunun için Aklı başında ve vatansever olan hiçbir kimse CHP’ye ve CHP’lilere oy vermemelidir.

CHP demek sözünde durmayan, şehirleri iflas ettiren, olumlu icraatı olmayanların partisidir.

Birkaç misal vereyim.

Mansur Yavaş 2019 yılında sadece bir dönem aday olacağım diyerek sözünde durmamıştır. Allah’ın suyu parayla satılır mı diyerek suya her ay zam yapmıştır. Belmek, Beltekleri kapatmıştır. 58 km metro sözünün 58 cm’sini gerçekleştirmemiştir. Belediyeyi borç batağına sürüklemiştir. Mazeret üretmekten başka bir icraatı olmamıştır. https://www.turkgun.com/fidayda-mansur-yavasin-mektuplari

Özetle hiçbir hayırlı icraatı olmayan İngiltere’den ev alan biridir. https://www.turkgun.com/ingiliz-mansur-olmussun-elbette-odul-senin-olur

Ya Ekrem.

Malum CHP paradan kulelerle ve İngiliz elçisi ile lokanta buluşmalarıyla anılır oldu. İstanbul’un başına sarılan felaket olmuştur.

Ya diğerleri.

Hani bir söz vardır. “Al birini vur ötekine”.

Yok birbirinden farkları.

Hepsinin ortak özelliği milletin hayrına olabilecek her şeye karşı çıkmak, milleti fakirleştirmek, İslamî olabilecek her şeye karşı çıkmak.

Kısaca, CHP’ye musallat olan Ekrem, Mansur ve benzerlerinden CHP’yi korumak için CHP’liler CHP’ye oy vermemelidir. Sözlerinde durmayan, icraatları ile şehirlerimizi en az 50 yıl geriye götüren bu zihniyetten kurtulmak için CHP’liler CHP’ye oy vermemelidir. Hiçbir kimse oy vermemelidir. CHP adaylarını geri çekmeli seçimlere katılmamalıdır.

Hemen hemen her mekânda seçim sohbet konusu yapılıyor ve soruluyor.

Özellikle CHP’liler çok soruyor.

Genel anlamda CHP’ye, haine, bölücü terörist ve fetö örgütlerine ve İslam düşmanlarına oy vermeyin de kime oy verirseniz veriniz diyorum.

Bunu niçin diyorum. Yukarıda kısaca yazdıklarım için diyorum.

Kongreden beri CHP tamamen rayından çıkarılmış vaziyettedir. Bölücülerle ittifak, kol kola girmeler had safhadadır.

Onun için CHP’liler, aklı başında olanlar ve gerçekten vatansever olduğunu söyleyenler CHP’li adaylara ve CHP’nin içine sokulmuşlara oy vermemelidir.

Mümkünse ki mümkün CHP seçime girmemeli ve adaylarını geri çekmelidir.

Sadece Burcu Köksal’ın açıklamaları ve Ekrem’in buna verdiği karşılık ile para kuleleri oy vermemek için yeterli sebeptir.

Hasılı kelam diyorum ki, dedelerinizden miras olarak gördüğünüz CHP’nin Ekremgillerin, Mansurgillerin tasallutundan kurtulması için CHP’ye ve CHP’li görünenlere OY vermeyin.

Ekrem ve Mansur başta olmak üzere bütün CHP görünümlüler kaybetmelidir.

Hayatınızdan ve topyekûn milletin hayatından çıkarılmaları gerekir.

Şimdi sıra sizde.

Partinize sahip çıkınız. Partinizi temizleyiniz.

Partinizi, partinize musallat olan Ekrem, Mansur ve diğerlerinden kurtarınız.

Selam ve Sabırla… 20.03.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?