16 Mart 2024 Cumartesi

Siyonistleri Boykot Müslüman için farz, insan olan için görevdir

 Siyonistleri Boykot Müslüman için farz, insan olan için görevdir

Veysi ERKEN Dr.

Gazze’de, Filistin’de, Kudüs’te ve bütün mazlum coğrafyalarda Siyonistlerle Hıristiyan Siyonistler el ele şehirleri tahrip ediyor, yıkıyor, yakıyor, insanları katlediyor, soykırıma uğratıyor, toprakları işgal ediyor, insanları topraksızlaştırıyor, toprakları insansızlaştırıyor.

Ve bütün dünya seyirci kalıyor, günahlarına iştirak ediyor, katliamlarını görmezlikten görüyor.

Bütün insanlara ve lider olduğunu söyleyenlere sesleniyorum.

Bu vahşeti ve soykırımı durdurun, durdurmalıyız.

Bu görev bütün insanların, insan karanları görevidir. Rachel gibi sesimizi yükseltelim.

Rachel Corie ““zulüm bizdense ben bizden değilim” diye haykırıyordu.

Ve

 “Ben diğer çocuklar için buradayım. Buradayım çünkü önemsiyorum. Buradayım çünkü her yerde çocuklar ıstırap çekmekte. Çünkü kırk bin insan açlıktan ölmekte. Buradayım çünkü o insanların çoğu çocuklar. Anlamalıyız ki fakirler her yanımızda ve biz onları görmezden geliyoruz. Anlamalıyız ki bu ölümler önlenebilir! Anlamalıyız ki üçüncü dünya ülkelerindeki insanlar da tıpkı bizim gibi düşünür, endişelenir, güler ve ağlar! Anlamalıyız ki onlar bizim rüyalarımızı görüyor, biz de onların rüyalarını! Anlatmalıyız ki onlar biz, biz de onlarız! Rüyam, her gün ölen kırk bin insanı kurtarabilmek! Rüyam gerçekleşebilir ve gerçekleşecek, eğer hepimiz geleceğe bakıp oradaki ışığı görebilirsek...” diyordu ve hayatını farklı dine, yani Müslüman Filistinliler için feda etti küresel vicdan sahibi genç kız. 

Evet, Aaron’da farklı bir dine mensuptu ve kendini  "Artık soykırıma iştirak etmeyeceğim, Filistin'e özgürlük" diyerek ateşe verdi ABD Hava Kuvvetlerinin muvazzaf üyesi olan Aaron Bushnell’.

Bu eylerler Müslümanlara, kendini insan zannedenlere bir şeyleri hatırlatmalıdır.

Ey Müslümanlar bari Siyonistleri/ Hıristiyan Siyonistleri boykot edin. Bu her Müslüman tüccar, lider, sanayici, öğrenci ve kısaca akil baliğ olan herkes için farzdır. Ki, Allah zalimleri, Siyonistleri elimizle yok etsin.

Ayetleriyle bizleri göreve davet ediyor. Ayetlerde; Ehl-i kitap’tan inkâr edenleri ilk sürgünde yurtlarından çıkaran O’dur. Siz onların çıkacaklarına ihtimal vermemiştiniz. Onlar da kalelerinin kendilerini Allah’a karşı koruyacağını sanmışlardı. Ama Allah’ın azabı hiç beklemedikleri bir yerden geliverdi; Allah yüreklerine korku düşürdü; öyle ki evlerini hem kendi elleriyle hem de müminlerin elleriyle yıkıyorlardı. O halde ibret alın, ey akıl sahipleri! Eğer Allah onlara sürgünü yazmamış olsaydı, onları bu dünyada yine mutlaka (başka şekilde) cezalandıracaktı. Âhirette ise onları cehennem azabı beklemektedir. Bu, onların Allah ve resulüne karşı gelmelerinden dolayıdır. Kim Allah’a karşı cephe alırsa bilmeli ki Allah cezalandırmada çok çetindir. Herhangi bir hurma ağacını kesmeniz de kökleri üzerinde ayakta bırakmanız da Allah’ın izniyledir ve bu, yoldan çıkmışların burunlarını sürtmesi içindir. Haşr, 2-5

Evet.

Zamanıdır.

Siyonistlerin hurma ağaçlarını (ekonomik faaliyetlerinin tamamını) kesme zamanıdır. Müslüman olan için farz, insan olan için görevdir.

Müslümanlar bu farzı ifa ederlerse Siyonistler kendi evlerini, imkânlarını kendi elleriyle de tahrip edeceklerdir.

Bundan asla şüphem yoktur.

Unutmayalım Allah’ın vaadi haktır.

Yeter ki, biz insanlar olarak bu katliamı, vahşeti, soykırımı ve işgali elbirliği ile ortadan kaldırmaya çalışalım. Çalışır, cehd ve gayret edersek Allah’ın yardımı ve zafer yakın olur.

“Nasrun minellah ve fethun karib”

Selam ve Sabırla… 16.03.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?