27 Mart 2024 Çarşamba

CHP Zihniyetinin Kamet ve İstikameti Bozuktur

 CHP Zihniyetinin Kamet ve İstikameti Bozuktur

Veysi ERKEN Dr.

CHP bir parti değil zihniyeti tamamen bozuk bir yapıdır.

“Kamet” ve “İstikamet”i bozuktur. İçine düşen, ona destek olan onun şeklini, şemailini alır, bozuk olan huyu ve ahlakını benimser. Metamorfoza uğrar.

Merhum Necip Fazıl’ın  "CHP bir parti değil, Türk’e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur bir katliam müessesesidir” tespiti geçerlidir.

Kamet ve istikamet bozuk olunca uzak durmak, oy vermemek, destek olmamak her vatansever, Müslüman, ülkücü, milli görüşçü için elzemdir.

Bu sebeple kamet ve istikameti bozuk olanlardan uzak dur kurtul diyorum.

Bilindiği üzere “Kamet” ve “istikamet” her alanda önemlidir. İster siyasi, ister inanç açısından bakılsın “kamet” ve “istikamet” bireyin veya grupların yol haritasını oluşturur. Kamet yani duruş ve istikamet bir başka deyişle doğrultumuzdur.

Kamet ve istikameti sağlam ve dirençli olanların hareketleri uzun soluklu olur.

Kıblesi bozuk bazı ideolojilerin mensuplarına baktığımızda daha dirençli olduklarını görürüz. Partimizi kapatırsanız işte yedeği, bizi hapsederseniz çocuklarımız ve torunlarımız bunu sürdürür diyenlerin duruşu kıblesi bozuk olsa da tutarlıdır. Bu anlamda CHP zihniyetinin kamet ve istikameti de İslam düşmanlığı anlamında tutarlıdır. Bunun için CHP zihniyetine muhabbet beslenilmez, oy verilmez, desteklenmez. Süleyman Hilmi Tunahan: “CHP’ye bırakın oy vermeyi, muhabbet beslemek bile imanı götürmeye kâfidir. Çünkü bu fırka İslam ile mücadele için kurulmuştur” biçiminde ifade eder.

Bunları yazarken geçmişe takılıp kalmıyoruz.

CHP zihniyetinin kamet ve istikametinde olumlu bir değişiklik vaki olmadığı için yazıyoruz, milleti uyarıyor, tebliğ görevimizi yapıyoruz.

Şu ifadeler CHP zihniyetinin bozukluğunun devam ettiğinin belgeleridir. CHP başkanı Özgür Özel ve vekil Fikri Sağlardan bahsediyorum. Müslüman olan dinlesin ve Chp’yi tanısın. https://www.youtube.com/watch?v=t8V9wuJiD2I

Bununla yetinmeyen CHP’nin değişmez figürlerinden biri olan Fikri Sağlar’ın şu konuşmasını okusun ve hükmünü versin. “CHP'li eski bakan ve milletvekili Fikri Sağlar, yerel seçimlerin kaybedilmesi durumunda Türkiye'nin bir İslam Cumhuriyeti'ne dönüşeceğini iddia etti. Sağlar, "Bu seçimlerin ne olacağından daha çok sonucunun Türkiye’nin aleyhine olacağı, belki de Türkiye Cumhuriyeti’nin İslam Cumhuriyeti'ne dönüşmesinde son çıkış yolu olacağı düşüncesindeyim" dedi. https://www.ensonhaber.com/gundem/chpli-fikri-saglar-secimleri-ak-parti-kazanirsa-turkiye-islam-cumhuriyetine-donusur

CHP zihniyetinin İslam’a düşmanlığını, kamet ve istikametinin bozukluğunu anlatmaya, izah etmeye yeterlidir.

Evet.

CHP’yi tanımak, kamet ve istikametini anlamak ve ondan uzak durmak her Müslüman’ın, vatanseverin görevidir diye düşünüyorum. Sadece bilmek yetmez, uzak durmak, desteklememek, oy vermemek şarttır.

Hâsılı kelam.

Kameti ve istikameti bozuk olan CHP zihniyetinden uzak dur, destek olmak, oy verme felah bul, kurtul.

Kendini Müslüman, ülkücü, milli görüşçü, nurcu, vatansever, milliyetçi olarak ifade eden herkes CHP’den uzak durmakla mükelleftir.

Tabii ki tavsiyemiz, kendisine ve ülkesine cehennemin yolunu kısaltmak istemeyenleredir.

Selam ve Sabırla… 27.03.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?