28 Mart 2024 Perşembe

Şimdi sıra doğru Belediye Başkanı Seçiminde

 Şimdi sıra doğru Belediye Başkanı Seçiminde

Veysi ERKEN Dr.

Seçim günü yaklaştı

Seçim Türkiye’deki iki cari zihniyet arasında geçiyor. Zihniyetin biri jakoben, tepeden inmeci, ittihatçı ve jöntürkçü, mandacı, Siyonistlerin güdümünde özetle külliyen yıkıcı diğeri ise bütün kusurlarıyla beraber tamir ve ıslah edici yapıcı zihniyet.

Jakoben ve dışa bağımlı zihniyet kaybetmelidir. CHP ve ona iltisaklı olan zihniyet kaybetmelidir.

Şimdiden söyleyeyim kaybederlerse milletin yüzü gülecek, onların yüzleri ekşiyecek.

Ayetler onları tarif ediyor. “İşte siz öyle iyi insanlarsınız ki, onlar sizi sevmezken siz onları seversiniz. Onlar sizin kitabınızı inkâr ederken siz kitapların hepsine iman edersiniz.

Onlar sizinle karşılaştıkları zaman sözde: “İman ettik” derler. Kendi takımlarıyla baş başa kaldıkları zaman size olan kinlerinden dolayı parmak uçlarını ısırırlar. Sen: “Kininizle geberin. Allah kalplerinizdeki kinlerinizi biliyor.” de.“Size bir iyilik dokunursa, bu onları kahreder. Başınıza bir belâ gelirse buna da sevinirler. Eğer sabrederek mücadeleye devam eder, kararlılık gösterir, Allah'a sığınır, emirlerine yapışır, günahlardan arınıp, azaptan korunursanız, kulluk ve sorumluluk şuuruyla özgürce şahsiyetlerinizi geliştirir, dinî ve sosyal görevlerinizin bilincinde olursanız, onların sinsi kötülük planları, örtülü savaş taktikleri, size hiçbir şekilde zarar veremez. Allah onların işledikleri amelleri ilmiyle, kudretiyle abluka altına almıştır. Âl-i İmran-119-120 Meal Ahmet Tekin” https://www.kuranmeali.com/AyetKarsilastirma.php?sure=3&ayet=120 ayetlerinde ifade edilen görüntü ortada.

CHP zihniyeti malumdur. Merhum Necip Fazıl’ın  "CHP bir parti değil, Türk’e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur bir katliam müessesesidir” tespiti geçerlidir. DEM Partili Altan Tan, katıldığı Halk TV programında CHP ile Kandil'in kirli ittifakını bir kez daha gözler önüne serdi. Tan, "DEM Parti'de mevcut durumun devamını yani PKK'nın silahlı mücadeleye devam etmesini isteyenler Ekrem İmamoğlu'na oy verecek" ifadelerini kullandı. https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/demli-altan-tan-pkkyi-destekleyenler-imamogluna-oy-verecek-4611611

Evet.

Chp ve iltisaklıları Türke dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memurdur ve kirli yapıların parçasıdır. Bunu herkes biliyor ve söylüyor. Sadece Ekrem’i değil, Mansur’u ve diğer CHP’lileri destekliyorlar.

Buradan hareketle diyorum ki, şimdi CHP ve iltisaklılarına ders verme zamanıdır.

Hiçbir Müslüman, kendini ülkücü, milliyetçi, milli görüşçü, nurcu vs. niteleyen CHP’ye oy veremez. Oy verirse İslam düşmanı olarak nitelendirilmeyi hak eder.

Şimdi sıra mahalli seçimde.

CHP dışında Belediye başkanlarını seçmek önemlidir.

Her şeyleriyle dışa bağımlı olan ve onların emriyle hareket eden azgın azınlığın taşkınlığını ve kargaşa çıkarma heveslerini boşa çıkarmak için CHP’lilerin dışanda olan adaylar seçilmelidir.

Evet.

İmamesiz tespih dağılır. Bunun içindir ki, imame mesabesinde olan “Belediye Başkan”ının seçimi önemli seçimdir.

Herkese çağrımdır.

Bütün Müslümanlara Çağrıdır.

Değerli dostlar!

Değerli Vatanseverler, Ülkücüler, Milli Görüşçüler ve dahi İslamî yaşayışı olanlar.

Müslümanlar.

Hepinizi doğru Belediye Başkanını seçmeye davet ediyorum.

Dün farklı yere oy vermiş olabilirsiniz.

31 Mart farklı bir gün olmalı ve Bidenciler kahrolmalıdır.

Unutmayalım dün olduğu gibi bugünün “Kabil” ruhlu olanlar Biden’lerin, Bolton’ların, Soros’ların ve fesat merkezlerinin emriyle ülkemizi ve milletimizi ifsat etmeye ve yok etmeye çalışmaktalar.

Hepsinin tek gayesi vardır.

Ülkemizi zayıflatmak, şehirlerimizi yaşanmaz hale getirmek ve yok etmektir.

Bu zihniyetin oyununu oylarımızla bozalım ve tespihin dağılmaması için doğru Belediye Başkanlarını seçelim.

Unutmayalım her seçiş bir vazgeçiştir, şimdi habislerden vazgeçme zamanıdır. CHP’lileri ve CHP’lileşenleri sandığa gömme zamanıdır.

Selam ve Sabırla…28.03.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?