23 Mart 2024 Cumartesi

Küresel Siyonist Arz- Mev’utçular Durdurulmalıdır

  Küresel Siyonist Arz- Mev’utçular Durdurulmalıdır

 Veysi ERKEN Dr.

 1948.Büyük felaket. Nakba.  

İşgal ve soykırım hızlandırıldı. İngilizleri Osmanlıdan, Türklerden, Müslümanlardan çaldıkları, işgal ettikleri topraklarda Filistinlilere, yerli halka felaketi yaşattılar.

O günden beri felaketler, soykırımlar, vahşetler, işgaller arttı, arttırıldı ve dünya sessiz, Birleşmiş Milletler denilen teşkilat Bir Leş olarak soykırımın seyircisi, hatta planlayıcısı.

Felaket beraberinde “göç”ü getirdi. Zulümden, vahşetten, soykırımdan kaçışı arttırdı. Kaç milyon insanın şehrini ve evini terk ettiği bilinmiyor. Şehirler tarumar edilmiş, yerle yeksan edilmiş. Bu “göç”ler, katliamlar durdurulmalıdır, engellenmelidir.

Tedbirler ona göre alınmalıdır ki, “göç” durdurulabilsin. Bir LEŞ miş M illetler beklenmesin.

Katliam ve Göç durdurulmalıdır çünkü Siyonistler gözünü sadece GAZZE’YE değil, içinde Türkiye’nin de yer aldığı bölgeye dikmişlerdir. Tabii ki, bu yeni değildir. Siyonistler, Evangelistler asırlardır arz-ı mev’ud dedikleri yerlerin peşindedirler.

Evet.

Her yolu deniyorlar. Parayla toprak satın alıyorlar, kendileri için çalışacak iki ayaklı devşiriyorlar, fitne-fesat çıkarıyorlar, her şeyi ve yolu kendilerine mubah görüyorlar

Unutulmamalıdır ki “Asırlardır hedefleri, uğradıkları bozgunlardan ötürü Dünya’nın dört bir yanına sürgün olan tüm Yahudiler’i buraya toplayıp, önce Büyük İsrail sonra ‘Dünya Hâkimiyeti İdealini’ gerçekleştirmektir. Dağılan Yahudileri buraya toplamak ve bu ideale ortak etmek için sürekli sahte Mesihler ileri sürüp ikna faaliyetleri gerçekleştirmişlerdir. Sahte Mesihlerle başlayan bu hareket 20. Yüzyılın başlarında Theodor Herlz öncülüğünde artık ‘Siyonizm’ adı verilen siyasi bir kimliğe bürünmüştür.”……..

“Bakın Büyük İsrail Devleti’nin sınırlarına Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi de (Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Adıyaman) girmektedir. İsrail boşuna mı GAP ile ilgileniyor sanıyoruz.” https://mirasimiz.org.tr/blog/page/arz-i-mev-ud-un-sirri/2038

Anlaşılacağı üzere sadece Filistin toprakları, Gazze, Kudüs değil, doğu ve güney doğu illerimiz birinci derecede hedefleri arasındadır.

Bunun engellenmesi için acilen tedbir alınmalı, Siyonistler durdurulmalıdır.

Milletimiz şunu biliyor ve gereğini yapmaya çalışıyor. Türkiye İslam ve mazlum coğrafyaların “kalbi” ve “beyni”dir. Bu kalb ve beyin diri olmalıdır ki, Siyonist haçlı zihniyetinin zulümleri bitsin.

Ayağa kalkma ve direnişle dirilme inşallah kısa sürede olacak ve Siyonist haçlı zihniyetinin oyunları başta Gazze’de olmak üzere dünyanın her yerinde bozulacaktır.

İnsanımıza gerçekler ve Siyonistlerin planları anlatılmalıdır ki, oyun bozulsun, yerle yeksan olsun.

Gerçeklerin anlatılmasında bilen her Müslüman’a görev düşüyor, büyük görev düşüyor.

Fitne ve fücur ancak bu şekilde engellenebilir. Katliam, soykırım, vahşet ve işgal ancak bu şekilde son bulur.

Haydi, el ve gönül birliğiyle Siyonist haçlı ve “arz-ı mev’ut”çuların oyununu bozmaya, katliamları, soykırımı ve işgali durdurmaya..

Selam ve Sabırla… 23.03.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?