19 Mart 2024 Salı

Gazze’li Kadın Haykırıyor: Bu İman - Küfür Savaşıdır

 Gazze’li Kadın Haykırıyor: Bu İman - Küfür Savaşıdır

Veysi ERKEN Dr.

Sosyal medyada dolaşan bir videoda Gazze’li bir hanımefendi haykırıyordu. Bu İman- Küfür savaşıdır diyordu.

Doğru Gazze’de, Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Afrika’da ve mazlum coğrafyaların tamamında İman- Küfür savaşı devam ediyor.

Sapkın Siyonist haçlı zihniyeti bütün unsurlarıyla, bütün imkânlarıyla, bütün elemanlarıyla cinayet işliyor, katliam yapıyor, toprakları işgal ediyor, şehirleri talan ediyor ve bilhassa içimizdeki münafıklar,mürtedler, fetöitler ve  şürekası onlara alkış tutuyor.

Ayette ifade edildiği gibi “İman edenlerle karşılaşınca “inandık” derler, şeytanlarıyla baş başa kaldıklarında ise “Biz sizinleyiz, biz yalnızca alay etmekteyiz” derler. Bakara-14” diyorlar.

Buna mukabil Müslümanlar kendilerini tebliğle mükellef görür ve “lekum dinikum veliye din” ayetinin gereğini yapar. “Dinde zorlama yoktur. Doğru eğriden açıkça ayrılmıştır. Artık kim sahte tanrıları reddeder de Allah’a inanırsa kopmayan sağlam bir kulpa yapışmıştır. Allah her şeyi işitir ve bilir. Bakara-256”

Şu ikisi rableri hakkında çekişip duran iki taraftır. Bunlardan inkârcı olanlar için ateşten giysiler biçilmiştir, başlarının üstünden de kaynar su dökülecektir. Hac-19”

Müslümanlar zorba değil, tebliğ eder ve Kâfirleri dost edinmez."Ey İman Edenler! Müminleri Bırakıp da Kâfirleri Dost Edinmeyin! Allah'ın Aleyhinize Apaçık Bir delil vermesini mi istersiniz? Nisa-144”

Ve.

“Sen onların dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hıristiyanlar da senden asla memnun kalmayacaklardır. De ki: “Asıl doğru yol ancak Allah’ın yoludur.” Eğer sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyarsan, bilesin ki artık Allah sana ne dost ne de yardımcı olacaktır. Bakara-120

Kısaca İslam’ın zuhurundan beri Kâfirlerin bir tek gayesi olmuştur. O da İslam’ı kalplerden silmek ve Müslümanları yok etmektir. Bu gayelerinden asla vazgeçmeyeceklerdir.

Bilhassa kendilerini seçilmiş ve üstün kabul eden Siyonist haçlı zihniyetliler ve onlara ittiba eden Evanjelikler asla emellerinden vazgeçmezler.

GAZZE’ DE ve dünyanın muhtelif yerlerindeki yıkımları doğru anlamak gerekir.

Şayet Gazze’liler Siyonistlere ram olsaydı, Siyonist haçlı zihniyetinin asıl merkez olan Bir(LEŞ)miş (M)illetler bütün unsurları ile katliamı ve vahşeti durdururdu.

Gazzeli hanımefendinin haykırışını Sadullah Aydın Bey şu şekilde dillendiriyor.

“Ey Müslümanlar! Ey İslam ümmeti! Ey Allah’ı ve O’nun cennetini arzulayan Müslüman kadın ve erkekler! … Dualarınızla, yardımlarınızla, boykotlarınızla, dillerinizle, eylemlerinizle bu mukaddes savaşa katkıda bulunun!

Bu bir iman ile küfür savaşıdır! Rabbinizin huzurunda mahcup olmak istemiyorsanız bu kardeşlerinizin imdat çığlıklarına lebbeyk deyin… Onların dostlarını dost, düşmanlarını düşman edinin!

Düşünün, eğer Gazze’deki, Filistin’deki kadınlar Müslüman’ca yaşamayı ret etselerdi, tesettüre karşı çıksalardı Avrupa, savaş gemilerini onlar için harekete geçirmez miydi? Eğer Gazzeli erkekler eşcinsel olsalardı, Amerika onlar için savaş gemilerini yollamaz mıydı? Ve eğer Gazzeli çocuklar cinsiyet değiştirmek isteyen çocuklardan olsalardı Birleşmiş Milletler, sözde insan hakları örgütleri, Batılı ve onların bağımlısı doğulu liderler onlar için gözyaşları döküp dünyayı ayağa kaldırmazlar mıydı?

 

Anlayın artık, burada olan bir iman ve küfür meselesidir ve ne yazık ki bugün iman yetimdir, kimsesizdir; küfrün taraftarları ise çoktur…

Ey Müslümanlar! Birbirinizle uğraşacağınıza, birbirinize küfredeceğinize, zavallılığınızı örtmek için birbirinize çamur atacağınıza imanın imdadına koşun! Öfkenizi, hıncınızı, düşmanlığınızı küfre yöneltin! Küfrün taraftarlarına yöneltin!” https://batmanrehbergazetesi.com/kose-yazisi/4488/bedir-hendek-uhud-iste-orada-gazzede-filistinde.html

Evet.

Ses vermeyen, boykota katılmayan, onlarla ticaret yapan, mallarını tüketenler ancak münafık ve mürtetlerdir.

Selam ve Sabırla… 19.03.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?