4 Mart 2024 Pazartesi

Küresel Siyonizm Yok edilmelidir

 Küresel Siyonizm Yok edilmelidir

Veysi ERKEN Dr.

Küresel Siyonizm (Yahudi ve Hıristiyan) durdurulamaz ve yok edilemezse Gazze’de olduğu gibi dünyayı yok edecek.

Siyonizm insanı ihya peşinde değil, yok etme peşindedir.

Her şeyi yok etme.

Bir(leş) miş milletler çatısı altında kurulan, dünya çapında yaygınlaştırılan şirketler, kripto yatırımlar, sosyal medya mecraları hep insanlığı yok etme amacını gütmektedir.

Bunun en belirgin yönü “arz-ı mev’ud”u kutsallaştıran, Siyonistleri seçkin ve seçilmiş kabul eden çetenin ve onun uzantısı olan evangelistlerin Gazze’de, Doğu Türkistan’da, Afrika’da, Güney Amerika’da yürüttüklerin soykırım ve işgallerdir.

Onun için diyorum ki, artık söz bitmiştir.

Şimdi Siyonist terörünü durdurma zamanıdır.

Konuşulmamalıdır artık.

Diplomasi falan bitmiştir.

Boykot sürdürülmeli ve ordular harekete geçmelidir.

22 yıl önce bu Evrensel Kraliyeti amaç edinen ve Evrensel Terör üreticisi olan çete ile ilgili şunu yazmıştım.

“Günümüzün dünyasında “evrensel terör” vardır. Bu terörün müsebbipleri Tapınak Şövalyeliğini devam ettiren ve bin yedi yüzlü yıllardan beri “yenidünya düzeni” peşinde koşan “Evrensel Kraliyetçiler”dir.

Mabet ve Loca” isimli eseri okuyanların hemen fark edebilecekleri bir durumdur evrensel terör.

Evrensel terörün arka planında “evrensel kraliyet” anlayışı yatar. Evrensel kraliyet peşinde olan bir avuç tapınakçı bütün dünya ülkelerinde maşaları vasıtasıyla insanlara kan kusturmaktalar.

Evrensel kraliyetin peşinde olanlar için her yol ve her eylem mubahtır. Amaçlarını gerçekleştirmek için her düzeni ve düzenbazlığı oluşturmaktan geri durmazlar. Son marifetleri “Küresel Komutanlık” hayaliyle ilgilidir. (Yeni Şafak 25.10.2001) Felsefeleri Makyavelist görüşe paraleldir. Kim bilir belki Makyavel de onlardan birisidir.

Evrensel kraliyet peşinde olan tapınakçılar her ülkede kendi çıkarlarını ve politikalarını koruyacak ve devam ettirecek piyonlar kullanırlar.

Nasibini almayan ülke yok gibidir.

Genel anlamda ülkelerde istihdam edilen piyonlar o ülkenin kültürüne ( İslam ülkelerinde İslam düşmanları) ve insanına yabancı olanlardan seçilir ve ona göre yetiştirilir.

Tapınakçıların kurdurdukları kolejlerden, üniversitelerden ve liselerden mezun olanlar arasından özenle seçilen piyonlar zamanı gelince yönetimde söz sahibi haline getirilmeye çalışılır.

Bunun farkına varamayan halk piyonları kendinden sayar ve onları yönetimde söz sahibi yapar.

İki asra yakın bir zamandan beri Küresel kraliyetçilerin himayesine mazhar olmuş ve Bilderberg toplantılarına katılmış kişilerin, sanayicilerin, tüccarların, rektörlerin bilinmesi Evrensel Kraliyetçilerin piyonlarını anlama ve deşifre etmek babında önemlidir.

Uluslar arası terörü ve teröristleri anlamak için terörle Evrensel Kraliyet arasındaki bağın bilinmesine bağlıdır. Bu bağı kuramayanlar mevzii olarak gerçekleşen hadiseleri (GAZZE GİBİ) doğru okumakta ve yorumlamakta zorlandıkları görülür.

Günümüzün dünyasında Evrensel Kraliyet anlayışında olanların sahip olduklar dev finans merkezleri ve bankaları vasıtasıyla her türlü terör eylemini gerçekleştirdikleri bir vakıadır. Para onlarda, silah onlarda, güç onlardadır.

Üstelik her ülkede piyon hazırdır.

Ülkeler Piyonlar tarafından merkez tapınağın emelleri ve hedefleri doğrultusunda yönlendirilir (Türkiye’deki duyarsızlık bunun bir misalidir).

Medya olarak bilinen iletişim vasıtaları yönlendirilmede ve kandırılmada en etkin silahtır. Beyinler onunla iğfal edilir. Zihinler onlarla alt-üst edilir.

Ülkelerin içine düştüğü girdabı ve yaşadığı kaosu çözmek tapınağın ve piyonların tanınması ve etkisizleştirilmesiyle mümkündür (İslam ülkelerinin başındaki piyonlar). Hadiseye kendi ülkemiz açısından baktığımızda insanımıza büyük görevlerin düştüğünü görmekteyiz.

İnsanımız büyük tapınağın emir kulları durumundaki piyonları hayatından çıkarmak mecburiyetindedir.

Peki bu piyonlar bilmek mümkün mü?

Elbette mümkün.

Malum mabet’in ve Bilderberg toplantılarının müdavimleri Oktay Sinanoğlu Beyin tabiriyle Tutiyi Garbiyyun(Batının Papağanları) Evrensel Kraliyet peşinde olan tapınağın piyonlarıdır.

Haydi, onları siyaseten hayatımızdan çıkarmaya.15.02.2002” Birkaç kelime değiştirilmiştir.

Selam ve Sabırla... 04.03.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?