28 Şubat 2023 Salı

Ağzı Olan Konuşuyor da FASIKLAR nerelerinden ses çıkarıyor

 Ağzı Olan Konuşuyor da FASIKLAR nerelerinden ses çıkarıyor

Veysi ERKEN

Rabbulalemin, “Ey iman edenler! Eğer size bir fâsık, bir haber getirirse, onu araştırın (doğruluğunu anlayıncaya kadar tahkik edin). Değilse bilmeyerek bir kavme sataşırsınız da yaptığınıza pişman olursunuz. Hucurat-6” bizlere tembihte bulunuyor.

Hitap bütün iman edenleredir.

Bugün ülkemiz büyük bir deprem afetine kaldı ve sarsıntılar, yıkımlar, tahribatlar devam ediyor.

Bazılarının tespitlerine göre dünyada şimdiye kadar yaşanmamış bir deprem, afet ve felaket. Yapay bir şekilde tetiklenmeye devam edildiğini ileri sürenler de var.

Bu afet ve felaket günlerinde fasıklar, facirler, münafıklar, kâfirler ve bütün kötüler toplaştırılmış, cem edilmiş ve sahada olan, canhıraş çalışan ve çabalayan kurum ve kuruluşları kötülemek için ahlaksız “haber” yaymaktan geri durmuyorlar. Bunlar gazeteci, yazar, parti başkanı, sanayici, tüccar, ilim adamı, STK temsilcisi vs. kılıklı FASIKLAR topluluğu.

Hani ağzı olan konuşuyor diye bir söz vardır. Bunlar ağızlarından değil de adeta başka yerlerinden sesler, gürültüler ve kokular çıkarıyor.

İşleri güçleri fısk, fücur ve münafıklık. Tasmalarını tutanların emriyle ve fonlandıklarıyla gürültü ve fitne yayıyorlar.

En şerlileri fetöist teröristler ve onların işbirlikçileridir.

İsleri güçleri fitnedir.

Bunlara karşı milletçe uyanık olmak mecburiyetindeyiz.

Allah bize bir fasık haber getirdiğinde onu araştırın demektedir ki öldürmekten daha kötü olan FİTNEYİ bertaraf edelim.

Bugün kurum ve kuruluşlarımızı kötüleyerek toplumun maneviyatını bozmaya çalışan fasık iblislerin oyununu bozma, haberlerini, yalanlarını deşifre etme ve fitneyi önleme zamanıdır.

Evet.

Fitne öldürmekten beterdir, kötüdür, affedilecek bir suç değildir. Ayette; “Fitne öldürmekten daha kötüdür. Bakara-191” denilir. “İslâm kültüründe geniş bir kullanım ve etki alanı kazanmış olan ayetteki fitne kelimesi, genellikle “sınama, deneme, maddî ve manevi sıkıntı, üzüntü, belâ ve felâketle imtihan etme”; özellikle hadislerle diğer İslâmî literatürde “dinî, sosyal ve siyasî kargaşa” anlamında yaygın olarak kullanılan bir terimdir. https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Bakara-suresi/198/191-192-ayet-tefsiri olarak kullanılmış ve kullanılmaktadır.

Bilhassa afet ve felaket günlerinde “fitne” daha da öldürücüdür. Bu zamanlarda “fitneciler”in temel hedefi siyasi ve sosyal kargaşa çıkarmak, felaket alanını Ülkeyi ve afet alanını “yönetilemez” hale getirmek ve “halkı isyana” sürüklemektir.

Asırların afet ve felaketini yaşıyoruz ve “fitneciler-fasıklar” iş başında. Her türlü kılığa girmiş, insan kılığına bürünmüş “iki ayaklı şeytan”lar, mahlûklar.

Kimi siyasetçi, kimi gazeteci, kimi sosyal medyacı, kimi tüccar, kimi sanayici, kimi yazar ve muhabir, kim yardım eden görünümlü olarak sahaya salınmış.

İşleri güçleri “fitne” ve “fesat” Söyledikleri her söz, yaydıkları her haber, yazdıkları her cümle, yardım diye dağıttıkları her paçavra ile “fitne” ve fesat” kaynağıdırlar.

Kimi falan sürüyeli hırsızlık yapıyor diye yalan söyler, kimi sadece falanlar kurtarılıyor diye yumurtlar, kimi olmayan hizmetleri sahiplenir, kimi başka ülkelerden yayın yaparak kargaşa üretmeye çalışır, kimi gemilerini göndermeye ve ülkemizi işgale yeltenir.

Bilinmelidir ki, bütün fitnecilerin sahipleri birdir. Hepsi Siyonist haçlı zihniyetinin aparatları, aletleri, uşakları ve şerefsizleridir. Tek tutamaklı çok ağızlı maşalardır.

Bu fitneciler ya yuvarlaklaştırılmış veya hizalaştırılmıştır.

Hepsinin ortak hedefi fitneyle sosyal ve siyasi kargaşa çıkarmaktır.

Hepsi insan kılıklı şeytanlardır. Bu ahlaksız ve şerefsiz “fitneciler” “Onlara: “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın!” dendiği zaman, “Hayır! Biz ancak ıslah edicileriz” derler. Bakara-11”

Gerçekte işleri, hedefler ve amaçları bozgunculuktur. Ekseriyeti uzaktan öterler. Yardım etmedikleri gibi yardımları engellemeye çalışırlar.

Bunlar “fasık”lardır. Yalan haber ve söz yaymaktan geri durmazlar, olmayan barajın yıkıldığını yayarak kargaşa çıkarmaya çalışırlar. Yapılan işleri, dağıtılan yardımları ve alınan tedbirleri yok kabul ederek sahiplerinin sesi olurlar. Bunların getirdikleri haberlerden, söyledikleri sözlerden, afet alanındaki kibirli ve riyakâr davranışlarından uzak durmak her Müslüman müminin görevidir. Ey iman edenler, eğer bir fasık, (harama ve yalana meyilli şahıslar, oluşumlar ve yayın organları) size (kızdırıp kışkırtıcı veya oyalayıp aldatıcı) bir haber getirip (verirse), onu ’etraflıca araştırın’ (her anlatılana hemen inanıp kanmayın). Yoksa bilmeden (ve yanlış yönlendirme sonucu), bir kavme (ve kesime) kötülükle sataşıp (haklarına tecavüz etmiş duruma düşersiniz) de ardından bu işlediklerinize pişman oluverirsiniz. Hucurat-6 Abdullah Ahmet Akgül meali” https://www.kuranmeali.com/mobil/m-AyetKarsilastirma.php?sure=49&ayet=6

Bu afet ve felaket günleri, zamanı sahaya yönelmiş parti başkanı, gazeteci ve muhabir kılıklı “fitneci” ve “fasık”lara kulak asmama ve onları hayatımızdan silme zamanıdır.

Her Müslüman mümin ferasetli davranmalı ve bu “fitneci”leri zihninde itlaf etmelidir ki, hayat normale dönsün, yardımlar ve hizmetler yerini bulsun, yönetimde kargaşa engellensin ve sosyal barış devam etsin.

Şimdi Türkiye, ümmet ve insan olarak kenetlenme ve Siyonist haçlı zihniyetinin tuzaklarını, fitnelerini, fısk ve fücurlarını yok etme zamanıdır. Ağızlarıyla değil, başka yerleriyle ahlaksız haber yayan fasıkların yaygaralarını boşa çıkarma zamanıdır.

Şimdi birlik zamanıdır.

BİZ Allah’ın inayeti, lütf-u keremiyle “biriz, diriyiz, iriyiz, güçlüğüz”.

Selam ve Sabırla… 28.02.2023

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?