18 Şubat 2023 Cumartesi

Partilere verilecek paralar DEPREM giderlerinde kullanılsın

 Partilere verilecek paralar DEPREM giderlerinde kullanılsın

 Veysi ERKEN

Ülkemiz büyük bir afet(deprem) yaşadı. Etki alanı geniş, on ilimizde yüzlerce yerleşim alanı tarumar olmuş durumda.

İslamî ve insanî hassasiyeti olanlar, sarıklılar, cüppeliler ve dini bütünlüler canhıraş bir şekilde yardıma koşuyor, ellerinden gelen gayreti sarf ediyor, depremzedelere yardımcı oluyor, bağış için çabalıyor. Bu gayretlere Dünya gıpta ile bakıyor, anlamaya çalışıyor, takdir ediyor ve destekliyor. Kısaca milletimizin İslamî ve insanî hassasiyetinin ölmediğini gösteriyor. Milletimiz hayır hasenatta Dünya'ya örneklik sunuyor.

Bu zamanda yerli biraz da Müslüman görünümlü kişi ve holding, şirket, banka vs. sahipleri ortalıkta görünmüyor, yardım ellerini uzatmıyor, maşaları sahada, medyada, sosyal medyada alçaklık seviyesinde dezerformasyonla meşgul oluyor.

Bugünler herkesin yardım elini uzatma günüdür.

Hazineden partilere aktarılacak paralar deprem giderleri için AFAD’a aktarılmalıdır. Bu paralarla depremzedelerin yaralarına biraz da olsa merhem olunacaktır.

Bilindiği üzere mecliste grubu bulunan partilere hazineden para akıtılmaktadır. Bu sene “siyasi partilere toplam 4,5 milyar lira hazine yardımı yapılacak.” https://www.haberturk.com/2023te-siyasi-partiler-ne-kadar-hazine-yardimi-alacak-3530327-ekonomi haberini okumayanımız yoktur herhalde.

Büyük meblağ.

Bütün partilere sesleniyorum. Bu paralardan vazgeçiniz. Millet olarak yardıma koşarken, kimi bursunu, kimi çocuk olarak kumbarasındaki 100 lirasını yardım olarak gönderirken millete ait olan bu parayı kullanmayınız, deprem afetzedelileri için tahsis ediniz.

Gün bugündür.

Haydi, AK Partililer, CHP’liler, MHP’liler, İp’liler ve DP’liler hemen açıklama yapınız ve bu paranın, 4,5 milyar liranın AFAD’a aktarılmasını sağlayınız.

Selam ve Sabırla… 18.02.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?