15 Şubat 2023 Çarşamba

Konteynır Kentler Afete Maruz kalan Yerlerde Kurulmalıdır

 Konteynır Kentler Afete Maruz kalan Yerlerde Kurulmalıdır

Veysi ERKEN

Bütün yetkililere, etkililere ve dahi hayırseverlere sesleniyorum.

Geçici barınma için kuracağınız, kurmayı planladığını “Konteynır evler”ini afete maruz kalan insanımızın ikamet ettiği şehirlerde, ilçelerde, kasabalarda ve köylerde kurunuz, kurulmasını sağlayınız.

Milletimizin sosyolojik ve demografik yapısının bozulmasının engellenmesi için katkı sağlayınız.

Başka şehirlere göç etmiş olanların geçici barınmalarını kendi şehirlerinde ve yerlerinde kalıcı olması için konteynır evlerin depreme, afete ve yıkıma uğramış yerlerde elzemdir, gereklidir.

Daha önce yazdım.

Siyonist haçlı zihniyeti ve uşakları “korku” oluşturarak insanımızı yerlerinden uzaklaştırmak istiyor. Topraklarımızı insansızlaştırmak, insanımızı topraksızlaştırmak istiyor.Bununla ilgili yazım var.(1)

Uyarmak ve intibaha davet vazifemizdir. Tebliğ görevimizi yapıyoruz. İnşallah etkili, yetkili ve hayırsever olanlar dikkate alır.

Evet.

Yıkım büyük.

Tedbir yıkımın etkilerini ve korkuyu azaltmak için olmalıdır.

“Elbette hasar büyük. Hasara rağmen şehirlerimiz insansızlaştırılmamalı, insanımız göç etmemelidir. Zira, bu hasarı arttırmak ve “korku” iklimi oluşturmak için Siyonist haçlı zihniyetinin bütün uşakları devrede. Kimi etki ajanlığı niteliği ile sahada kimi medyada ve sosyal medyada fitne yayıyor, korku salıyor, insanımızı göçe zorluyor. Adeta insanımızı kendi toprağında mülteciliğe teşvik ediyor ve şehirlerimizi “insansızlaştırma”ya çalışıyor. Temel hedefleri “İnsansız toprak, topraksız insan”  yapısını oluşturma olduğu görünüyor.

Bu habis ve şeytani zihniyetin tesirini kırmak için insanımızın başka şehirlere temelli göçünü azaltmak gerekir. Bunun için kalıcı olabilecek ve diğer şehirlere göçü arttıracak uygulamalardan kaçınmak gerek. Barınma geçici olarak okulların dersliklerinde gerçekleştirilmesi en akılcı çözüm yollarından biri olup “konteynır kentler” kurulur kurulmaz insanımızın kendi şehrine taşınması sağlanmalıdır.

Bu gerçekleştirilmezse korkarım ki, şehirler boşalır ve Siyonist haçlı conilerinin amacına hizmet edilmiş olur.

Bilindiği üzere Siyonist haçlı zihniyetinin temel amacı “coğrafyamızı insansızlaştırma ve insanımızı topraksızlaştırmaktır.”

Bu yeni bir amaç değil, asırlardır devam eden bir anlayıştır. Yakın zamanda da bunun uygulamalarını maalesef görüyoruz. Suriye, Irak, Arakan ve Afganistan başlıca örnekleridir.” diye örneklendirdik.(2)

Kısaca, Siyonist haçlı zihinlilerinin ve uşaklarının oyunlarını bozmak için “konteynır”lar afete maruz kalmış şehirlerde, ilçelerde, kasabalarda ve köylerde kurulmalı, çarşı pazarı faaliyete geçirilmeli ve hayat normale dönüştürülmelidir.

Selam ve Sabırla…15.02.2023

 

(1)http://veysierken.blogspot.com/2020/02/insansz-toprak-topraksz-insan.html

(2)http://veysierken.blogspot.com/2023/02/insanmzn-sehrinde-sehirlerinde-kalmas.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?