13 Şubat 2023 Pazartesi

İnsanımızın Şehrinde/ Şehirlerinde Kalması Sağlanmalıdır

 İnsanımızın Şehrinde/ Şehirlerinde Kalması Sağlanmalıdır

 Veysi ERKEN

Zelzele/deprem büyük bir yıkıma sebep oldu. Doğrudan 10 ilimiz, dolaylı olarak Mısır’dan Irak’a kadar.

Etkilenen insan sayısı yaklaşık 15 milyon.

Bu deprem ister yapay olsun, ister tabii olsun büyük yıkıma ve göçe sebep oldu ve olmaya devam ediyor.

Elbette hasar büyük. Hasara rağmen şehirlerimiz insansızlaştırılmamalı, insanımız göç etmemelidir.Zira, bu hasarı arttırmak ve “korku” iklimi oluşturmak için Siyonist haçlı zihniyetinin bütün uşakları devrede. Kimi etki ajanlığı(1) niteliği ile sahada kimi medyada ve sosyal medyada fitne yayıyor, korku salıyor, insanımızı göçe zorluyor. Adeta insanımızı kendi toprağında mülteciliğe teşvik ediyor ve şehirlerimizi “insansızlaştırma”ya çalışıyor. Temel hedefleri “İnsansız toprak, topraksız insan” (2) yapısını oluşturma olduğu görünüyor.

Bu habis ve şeytani zihniyetin tesirini kırmak için insanımızın başka şehirlere temelli göçünü azaltmak gerekir. Bunun için kalıcı olabilecek ve diğer şehirlere göçü arttıracak uygulamalardan kaçınmak gerek. Barınma geçici olarak okulların dersliklerinde gerçekleştirilmesi en akılcı çözüm yollarından biri (3) olup “konteynır kentler” kurulur kurulmaz insanımızın kendi şehrine taşınması sağlanmalıdır.

Bu gerçekleştirilmezse korkarım ki, şehirler boşalır ve Siyonist haçlı conilerinin amacına hizmet edilmiş olur.

Bilindiği üzere Siyonist haçlı zihniyetinin temel amacı “coğrafyamızı insansızlaştırma ve insanımızı topraksızlaştırmaktır.”

Bu yeni bir amaç değil, asırlardır devam eden bir anlayıştır. Yakın zamanda da bunun uygulamalarını maalesef görüyoruz. Suriye, Irak, Arakan ve Afganistan başlıca örnekleridir.

Son deprem felaketi ile Türkiye ve Suriye yakın hedef olarak seçildiği anlaşılmaktadır.  Bu büyük yıkım ve felakette Haarp teknolojisi kullanılmış olabilir. Önce HAARP sonra ABD uçak gemisi ve NATO Türkiye’yi işgale mi hazırlanıyor?(4)

Siyonist haçlı devletlerinin temel amacı değişmediği için yeni yeni senaryolar hazırlanmakta ve uygulanmaya çalışılmaktadır. 2002 yılının “Bin Yılın Meydan Okuması” senaryosu var. “2002 yılndaki “Bin Yılın Meydan Okuması” Tatbikatı Amerika tarafından desteklenen ve yönlendirilen, Türkiye’de Silahlı Kuvvetler’e sızmış FETÖ’cü askerlerin başarısız kalkışmaya yönelik faaliyetleri devlet-millet iş birliğiyle engellenmişti. On binlerce FETÖ’cü terörist cezaevlerine kapatılmış devlet kurumlarından ilişkileri kesilmiştir. FETÖ’nün terörist lideri hala Amerika’da. PKK/YPG teröristlerini koruyan DEAŞ’ı kuran terörist bir devletten bahsediyoruz sanırım.” (5)

Bununla ilgili epey yayın var. “Deprem Doğal mı? Haarp mı? Petrol Kuyusunda Patlama mı?” (6) Şok iddialar var. Hedef sadece güney ve doğu illerimiz değil, İstanbul var deniliyor. Şok Sırada Büyük Deprem var 22.11.2022(7).

Şubat depreminde şehirlerimizde ve coğrafyamızda büyük bir yıkım oldu, zihinler harap edilmeye çalışıldı, gönüller yaralandı, göçler başladı.  

 Siyonist haçlı zihniyetinin uşakları, piyonları, tasmalıları fetöist teröristleri esfelleşerek, depremi ve yıkımı fırsat bilerek sahada kışkırtıcılık, medya ve sosyal medyada bozgunculuk yaparak, zihinleri karıştırarak ve korku yayarak insanımızı topraklarından, şehirlerinden, köylerinden, kısaca yerleşim alanlarından uzaklaştırmaya  çalıştı, çalışıyor.(8) Siyonist haçlı zihniyetinin hiçbir gemisi, yardımı ve elemanı kabul edilmemelidr, içeridekiler tecrit edilmelidir.

Hasılı kelâm, ister yapay ister tabii olsun bu felaket elbirliği ve gönül birliği ile atlatılacaktır inşallah. Rabbulaleminin lütf-u keremiyle milletimiz kenetlenmiş ve tuzağı bozmaya başlamıştır.

Tahribatın en kısa sürede atlatılabilmesi için insanımız yerleşim yerinde, şehrinde, köyünde ikamete devam etmelidir, ettirilmelidir. Bunun için diğer şehirler kalıcı değil, geçici barınma yerleri olmalı, şehirlerimizde yıkılmayan hasarsız veya az hasarlı yerlerde ve konteynır evlerde ikamet sağlanmalı, ticari, sinai, üretim faaliyetleri canlandırılmalı ve buna bağlı olarak derslikler boşaltılarak eğitim faaliyetleri başlatılmalıdır.

Bu ülkeyi ve bu ülkenin insanını seven sevdalısı olan bütün zenginler, holding sahipleri ve varlıklı olanlar şehirlerin ihyası, inşası ve imarı için büyük oranlarda katkı sağlamalıdır.

Gün şehrimize, köyümüze dönme ve İslami sosyal hayatımıza sahip çıkma günü ve zamanıdır.

Selam ve Sabırla…13.02.2023

 

 

NOT: Türkiye’miz ve coğrafyamız üzerinde oynanan oyunları ve uşaklarını öğrenmek isteyenler aşağıdaki linklerdeki yazıları okuyabilir, videoları seyredebilirler.

 

(1)http://veysierken.blogspot.com/2023/02/etki-ajanlarfitneciler-afetdeprem.html

(2)http://veysierken.blogspot.com/2020/02/insansz-toprak-topraksz-insan.html

(3)http://veysierken.blogspot.com/2023/02/ilk-ve-orta-dereceli-okullardaki.html

(4)https://www.dikgazete.com/yazi/once-haarp-sonra-abd-ucak-gemisi-ve-nato-turkiye-yi-isgale-mi-hazirlaniyor-5308.html

 (5) https://www.yenisafak.com/yazarlar/bulent-orakoglu/amerika-96-saat-icinde-turkiyeyi-isgal-edebilir-mi-4507246

(6)https://yorumcalar.wordpress.com/2023/02/11/deprem-dogalmi-haarpmi-petrol-kuyusunda-patlamami/

(7)https://www.youtube.com/watch?v=QO3wRyw1upY

(8)http://veysierken.blogspot.com/2023/02/felakete-uzulecegine-esfellesenler-iki.html

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?