15 Şubat 2023 Çarşamba

Boş Konuşanlar, İyilikten uzak duranlar

 Boş Konuşanlar, İyilikten uzak duranlar

Veysi ERKEN

Deprem enkazının tamamen kaldırılamadığı bir zaman diliminde olduğumuz şu günlerde sahaya iki tip insanın gittiğini müşahede etmekteyiz.

Birinci grupta olanlar Allah’ın rızasını kazanma gayretindedir. Elindeki avucundaki imkânları kadar sahadadır.

İkinci tipte olanlar kışkırtma, kargaşa ortamını oluşturma, efendilerinin emirleriyle havlayanlardır. Esasında bunlar insan kılıklı iki ayaklı şeytanlardır. Gazeteci, yazar, muhabir, yayıncı, politikacı, parti başkanı, STK yöneticisi vs. kılıklıdır. İyi niyetli ve amel-i Salihli değillerdir. Her sözleri yalan, iftira, inkâr, itham, karartma, unutturma ile ilgilidir. Hiçbir güzel, iyi ve hayırlı işi görmezler, görmek istemezler.

Bunlar sadece ve sadece algı operasyonu peşindedirler. MIŞ gibi yaparak hiçbir hayırlı ve güzel işte yoklar. Siyonist haçlı zihniyetinin piyonudurlar. Holdingleri, milyarlarca paraları, zenginlikleri olduğu halde hayrın, iyiliğin kenarına yanaşmazlar. Süslü ifadelerle insanımızı kandırmaya çalışırlar.  “Bari imtihana uğradıklarında boyun eğip yalvarsalardı! Ama kalpleri katılaştı ve şeytan yapmakta olduklarını onlara süslü gösterdi. (6/En'âm 43)”, “Şeytan, amellerini kendilerine süslü gösterdi ve (böylece) onları (dosdoğru) yoldan saptırdı. (Aslında onlar hakikati anlayabilecek) gözü açık, aklı başında insanlardı. (29/Ankebût 38)” https://tevhidmeali.com/fihrist/s/seytanin-gunahlari-suslu-gostermesi

Şeytanın bendeleri olduklarından yaptıklarını süslerler ve yapılanları kötüleyerek zihinleri bulandırmaya çalışırlar. Özetle bunlar utanmazdırlar.

Gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla halkımız bu tiplere iki mesaj vermektedir. Birincisi halkın iradesini size bozdurmayacağız. Sesinizi kesiniz, bize yanaşmayınız. Sahada azarlanan parti başkanı, gazeteci, yazar kılıklı şeytanlara bakmak yeterlidir. İkincisi marjinalsınız, istenmeyensiniz ve Türkiye’ye muhalifsiniz, bozguncu ve kışkırtıcısınız.  Kışkırtmalarınızı ve ahlaksızlıklarınızı yüzünüze vuracağız ve sizi ifşa edeceğizdir.

Milletimiz ferasetlidir. Müslüman halkımız bu soysuzlara pirim vermeyecek inşallah.

Hâsılı kelam bu tespitlerime ideolojik körlük içinde olanlar hariç katılmayan çıkmaz. Türkiye’ye muhalif olanları anlıyorum da kuyrukları olanları anlayamıyorum. Kendilerini dinî bütün olduğunu söyleyenleri yadırgadığımı söylemek isterim.

Üzülerek belirtmeliyim ki, ülkemizde siyasetin, depremlerin, afetlerin ve darlık zamanlarının sosyolojisi, ekonomisi, psikolojisi veya teorileriyle uğraşanların pek çoğu milletimizin ferasetini anlamaktan ve okumaktan acizdir.

Okudukları metinlerin yabancı olduğunun farkında değildir. Okudukları metinler ne sosyal ne de siyasi bakışımızla uyuşmamaktadır. Sosyal hayatımızı anlatamamaktadır.

Bunlar şeytanın adımlarını takip ettiklerinden süslü ifadeleri hoş görünebilir, ama boştur, kışkırtıcıdır, ahlaksızdır.

Yazıyı yazarken hoş ve boş konuşma ve kışkırtmalarla ilgili bir fıkra aklıma geldi. Yazımı onunla bitireyim.

 “Balonla keşif uçuşuna çıkan bir grup yolunu şaşırır. Bulundukları yeri anlamaya çalışır. Yerde oturan ve bir konuyu tartıştıkları anlaşılan bir grubu fark ederler.

Grup lideri biraz alçalalım ve yerde oturanlara nerede bulunduğumuzu soralım der.

Grup öneriyi kabul eder.

Balon alçalır ve aşağıda oturanlara seslenirler.

Heyy! Dostlar yolumuzu şaşırdık galiba, nerede olduğumuzu söyleyebilir misiniz?

Yerdekiler balondakilere seslenir?

Efendim havadasınız?

Grup lideri arkadaşlarına döner ve kesin bunlar bilim insanıdırlar der. Arkadaşları nereden anladın diye sorarlar?

Grup lideri bunları “hoş ve boş konuşmalarından” tanırım der.”

Evet, biz de bu şeytanları kof, kargaşa çıkarıcı söz ve eylemlerinden tanırız. Ayetlerde “Yoksa kalplerinde çürüklük bulunanlar, içlerindeki kini Allah’ın asla açığa çıkarmayacağını mı hesapladılar? İstersek şüphesiz onları sana gösteririz de yüzlerindeki işaretlerden kendilerini tanırsın. Kuşkusuz konuşma tarzlarından sen onları bileceksin. Allah bütün yaptıklarınızı bilir.  Muhammed 29-30 https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Muhammed-suresi/4574/29-30-ayet-tefsiri” Ayetler gayet açık bu münafık ve iki ayaklı şeytanlar konuşmalarından ve eylemlerinden tanırız.

 

Evet, aziz dostlar.

Türkiye’nin siyasi ve sosyal atmosferinden ve hayatından uzak olan insan kılıklı iki ayaklı şeytanlar insanımızın felaketler/depremler karşısında davranış kalıplarını anlamaları ve olguları doğru algılamaları beklenmez. Belki hoş konuşurlar ama boş konuşurlar. Ama mümin olanlar ayette belirtildiği gibi muhtaç olanları bilir ve yardım eder. Yoksulluklarını gizli tuttukları için bilmeyen onları zengin sanır. Kendilerini simalarından tanırsın. Onlar insanlara asla el açmazlar. Hayır, için yaptığınız her harcamayı Allah hakkıyla bilmektedir. Bakara-273 https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Bakara-suresi/280/273-ayet-tefsiri Yoksulluklarını gizleyen depremzedelere binlerce selam olsun.

Siyonist karakterlilere gelince onlar ancak halkı hor görür ve tercihlerini küçümser. Zira onların zihin kalıpları “halka rağmen halk için” önermesi ile kurgulanmıştır. Bu nedenle milleti küçümsemeleri, halkın tercihlerini anlamamaları tabii bir şeydir diye düşünüyorum.

Her şeye rağmen deprem/ afet günlerinde milletimizin ferasetle hareket ettiği bir gerçektir. Artık bu şeytanlar afet bölgesinden çekilmelidirler. Veya uzaklaştırılmalıdırlar. Acilen tecrit edilmelidirler her yerden. Deprem alanından, medya ve sosyal medyadan.

Uşaklıkta sınır tanımayanlar, kendini elit olarak görenlere – gerçekte El-it - gelince artık milletin iradesine ipotek koymaktan vazgeçiniz. Bu millet sizi tarihin çöplüğüne gömecek biiznillah.

Selam ve Sabırla…15.02.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?