13 Mart 2023 Pazartesi

Acil: Partilere verilecek paralar depremzedelere ve İcraatlar/Yatırımlar anlatılmalı

 Acil: Partilere verilecek paralar depremzedelere ve İcraatlar/Yatırımlar anlatılmalı

Veysi ERKEN

Seçim kararı alındı.

2 ay sonra seçim olacak nasipse.

Hemen icraatlar halka anlatılmalı ve bitmiş/bitmekte olan yatırımlar açılmalıdır.

Bilindiği üzere Biden’in, Soros’un, Bolton’un elemanları kesif bir şekilde Türkiye’ye saldırıyorlar.

Türkiye’de muhalefet yok Türkiye’ye muhalefet var maalesef.

Bunun için diyorum ki derhal meclis toplanmalı önemli tasarıları kanunlaştırmalı ve yatırımları medya yoluyla günlerce duyurarak açılmalıdır.

Yapılması gereken işler.

1-Partilere aktarılacak paralarla ilgili bir satırlık düzenleme yapılarak paralar depremzedeler için kullanılmalıdır. Daha önce bu konuyu şu şekilde yazmıştım. “Hazineden partilere aktarılacak paralar deprem giderleri için AFAD’a aktarılmalıdır. Bu paralarla depremzedelerin yaralarına biraz da olsa merhem olunacaktır.

Bilindiği üzere mecliste grubu bulunan partilere hazineden para akıtılmaktadır. Bu sene “siyasi partilere toplam 4,5 milyar lira hazine yardımı yapılacak.” https://www.haberturk.com/2023te-siyasi-partiler-ne-kadar-hazine-yardimi-alacak-3530327-ekonomi haberini okumayanımız yoktur herhalde.

Büyük meblağ.

Bütün partilere sesleniyorum. Bu paralardan vazgeçiniz. Millet olarak yardıma koşarken, kimi bursunu, kimi çocuk olarak kumbarasındaki 100 lirasını yardım olarak gönderirken millete ait olan bu parayı kullanmayınız, deprem afetzedelileri için tahsis ediniz.

Gün bugündür.

Haydi, AK Partililer, CHP’liler, MHP’liler, İp’liler ve DP’liler hemen açıklama yapınız ve bu paranın, 4,5 milyar liranın AFAD’a aktarılmasını sağlayınız.”

2-Dini inanç özgürlüğü ve aile konusu ile ilgili iki maddelik düzenleme hemen meclisten geçirilmeli, kimin özgürlük ve aile düşmanı olduğu veya olmadığı millete anlatılmalı ve kabulü halinde kanun yürürlüğe girmelidir.

3-TOGG’ UN satışı bu hafta içinde başlayacakmış, her gün satış gün ve şartları ilan edilmeli ve mümkünse açıklanan miktardan daha fazla üretim yapılmalıdır.

4- Keçiören- Kızılay (AKM-Kızılay) Metrosu Şubatta açılacaktı, test sürüşleri bitti. Hemen bütün Türkiye’ye açılışı duyurularak gerçekleştirilmelidir.

5- Aynı şekilde Çam Sakura metrosu açılmalıdır.

6- Karadeniz doğal gazının evlere verileceği günün duyurusu yapılmalı ve bütün il, ilçelerde pankartlarla ve medya ile duyurulmalıdır.

7- Yeni Zigana ve açılışa hazır Tüneller ve Yollar her gün açılış günleri halka duyurulacak şekilde açılmalıdır.

8- Deprem felaketi için yapılan, yapılmakta olan bütün faaliyetler günlük olarak duyurulmalıdır.

Kısaca Düşmanın yayı durumunda olan Türkiye’ye muhalefet eden güruh boş durmuyor, algı operasyonuna bütün mecralarda devam ediyor ve bunun imha edilmesi gerekiyor.

Bidenler Türkiye’de gerçekleşen her yatırımı ve güzel gelişmeyi elemanları, piyonları, uşakları, sosyal medyası, maşaları ile yok etmeye çalışıyor, piyonlarına dolarlarını aktarıyor.

Türkiye biiznillah bunu boşa çıkaracak ve mazlum ve mağdur coğrafyalara sahip çıkacak güçtedir.

Yeter ki, milletimize ve halkımıza bu gerçekleri anlatabilelim.

Şimdi seferberlik zamanıdır.

Şimdi masaların ve kasaların kenarına üşüşenlerin, konumlandırılanları pisliklerini icraatlar ve yatırımlarla boşa çıkarma zamanıdır.

Şimdi gerçeklerin her taraftan ve her birey tarafından duyurulmasını sağlama zamanıdır.

Haydi bismillah.

Kanunları çıkartmaya ve yatırımları halkın kullanımına açmaya.

Selam ve Sabırla…  13.03.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?