31 Mart 2023 Cuma

Aktif kötülük Üretim Merkezi

 Aktif kötülük Üretim Merkezi

Veysi Erken

Bidengiller, Soros taifesi ve Boltonların ajanları Türkiye’de AKTİF KÖTÜLÜK ÜRETİM MERKEZ kurmuşlardır. Tam bir ahtapot gibidir.

Bu lanetlilerin demeçlerini okumak kötülük üretim merkezini anlamak için yeterlidir.

Ahtapot gibi olan bu merkezin politikada, basında, sosyal medyada, sanayide, ticarette, STK’larda kısaca her yerde irili ufaklı kolları vardır.

En büyük ve uzun kolları yedi şamdan gibidir. merkezinin siyasetteki kolunu anlamak için Haymana Mutabakatı Heyetinin metnini, Yavuz Ağıralioğlunun demeçlerini, CHP’den ayrılan Mehmet Ali Çelebi’nin ve Muharrem İnce’nin açıklamalarını okumak ve tahlil etmek kâfidir.

Evet, bunların açıklamaları gizli değil, aktif kötülük üretim merkezinin elemanlarına ve yüzlerine söylenmiş sözlerdir.

Aktif kötülük üretim merkezinin içinde yer alanların en etkilisi olanlar zaten bunu gizlemiyorlar. Efendileri ve destekçileri olduklarını ve Türkiye’yi harabeye çevireceklerini her fırsatta dile getiriyorlar.

Hani "Ne yersen öyle korkarsın" diye meşhur bir darbı mesel vardır. Aktif kötülük üretim merkezi Bidenlerin, sorosların verdikleriyle besleniyorlar ve Türkiye’de kusuyorlar.

Bilindiği üzere iyilik veya kötülük nefse ilham edilir. Nefse ilham edilenler "Takva"ve "fucur"diye isimlendirilir bunlar zihniyete ve eyleme dönüşür.

Hz. Âdem’in çocukları olan Habil ve Kabil'in davranışında tecessüm eder.

Habil aktif iyiliği, kabil aktif kötülüğü temsil eder.

Bu zihniyetler tarihî süreç içinde hep var olmuştur.

Bizim coğrafyamızda genel olarak yerli olmayanlar, bidengiller, sorosun elemanları tarafından aktif kötülük merkezlerini oluşturmuş ve eleman devşirilmiştir. Geçmişte aktif kötülük merkezi olan ittihatçı ve jöntürk ekibinin devamı olan zihniyet tarafından devşirilenlerce aktif kötülük üretim merkezi oluşturulmuş ve hep kötülük üretmekle meşguldür.

Günümüzün aktif kötülük merkezi kötülük üretmekle kalmıyor “algı operasyon”ları ile pisliği her yere yaymaya çalışıyor.

Pisliklerini medya ve sosyal medyada devşirdikleriyle geniş kitlelere ulaştırıyor ve onlara uymayanları karalayarak itibardan yoksun bırakmaya çalışıyor.

25 yılda yemediğimiz küfrü, hakareti üç günde yedik diyenler bu gerçeği haykırmış oluyorlar.

Aktif kötülük üretim merkezinin finansörleri iç ve dış para babalarıdır. Sanayi ve ticarette hâkim koldur.

Bunların gündeminde asla ve kat’a millet, halk ve vatandaş yoktur, temel ve vazgeçilmez ilkelerinden biri “halka rağmen halk için”dir. Halkı cahil ve aptal kabul eder, despotik anlayış ve yıkımlarını sürdürür.

Yeni bir seçim arifesindeyiz. Aktif üretim merkezi hep kötülük üretmeye ve milletimizin üzerine sıçratmaya çalışıyor. Çocukluğumdan beri bahsi geçen zihniyet hep "hayra engel, şerre destek" olmuştur. Manevi anlamda batı/batıl anlayışın temsilcisi ve taşıyıcısı, maddi kalkınmanın engeli olmuştur.

Aktif kötülüğün peşinde olanların tek bir vazifesi olmuştur daim olarak.

Takoz olmak. Hayatı millete zehir etmek.

Elektrik üretimine, köprü yapımına, rafineri kurmaya, İHA, siha, tank, top, teknoloji üretimine ve her türlü yeni yapıya karşı duruş sergileyen bu zihniyet olmuştur. Dikili ağacı olmadığı gibi olması da mümkün değildir. Çünkü hep hayra engel olmuştur ve olmaktadır.

Kötülüğü temsil eden bu zihniyet İçtimai hayatımızı bozan her düzenlemeyi alkışlarken, zararlı olanı destekleyen mecralara öncülük etmektedir.

Misal olarak "İstanbul sözleşmesi yaşatır" diyen bu aktif kötülük zihniyetidir.

Kabil kafalı ve nemrut soylu  olduklarından bunlara anlatılacak ve izah edilecek bir durum yoktur.

Hâsılı kelam Aktif kötülük zihniyetini durdurmanın bir tek yolu vardır.

Onu deşifre etmek ve milleti inandırmaktır. Aktif kötülük merkezleri olan Fetolar, Bidenler ve iltisaklıları deşifre edildikçe ve sözlerine kanmadıkça zarar ziyanları azalacaktır.

Seçim gününde bunları sandığa gömmek aktif iyilerin görevidir.

Dostlara tavsiyem Allah'ın ipine sımsıkı sarılarak ve sıratı müstakimden ayrılmayarak aktif kötülük yayıcıları olan parti, dernek, vakıf ve kişileri deşifre etme ile ilgili olacaktır.

Aktif kötülük üretim merkezinin bütün kollarını, eylemlerini, bileşenlerini ve her kötülüklerini ifşa edelim ki, beyinleri dağılsın.

Açıklığı ve bilinirliği herkese, millete, halka, vatandaşa anlatalım, tebliğ edelim. Emr-i bilmaruf ve nehy-i an’ilmunker bunu gerektirir.

Bilindiği üzere açıklık en doğru yoldur. Sıratı müstakim açık yoldur.

Rabbulalemin casusluk, gizli iş yapmayın diyor, aktif kötülük üretim merkezini deşifre edelim inşallah.

Selâm ve sabırla... 31.03.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?