25 Mart 2023 Cumartesi

Herkese seçmene çağrı “Vebal”e Ortak Olmayın, Oy vermeyi reddedin

 Herkese seçmene çağrı “Vebal”e Ortak Olmayın, Oy vermeyi reddedin

Veysi ERKEN

Hangi İttifakın adayı olduğunu bilmeyen, kendini ve yanındakilerini “Cumhur İttifakı”nın liderleri olarak takdim eden Kılıçdaroğlu ve taifesini destekleyerek bu vebale ortak olmayın.

Evet.

Çağrım bütün seçmenleredir.

Partiniz ne olursa olsun bu vebale ortak olmayın.

Yavuz Ağıralioğlu vebale ortak olmayacağım diyerek bütün seçmenlere sesleniyor esasında.

Yavuz Ağıralioğlu “Bildiğiniz üzere, TBMM'de düzenlediğim basın toplantısı ile itirazlarımı ve şerhlerimi de ilkeli siyaset ve şahsiyetimize borcumuzun bir gereği olarak milletim ile paylaştım. Malum ve haklı itirazlarım sebebiyle de partimize 28'inci dönem milletvekili adaylık müracaatında bulunmadım. İrademi beyan ettim. İradem nettir ve zamanla anlaşılacaktır. Parti teşkilatlarımızın hissiyatı ise bilinsin, duyulsun istiyorum. Gelen telefonlardan anlıyorum ki kızgın, kırgın, üzgün, hırpalanmış ve kahırlı bir şekilde oy verilecek. Ben kendi adıma bu vebale ortak olmayacağım.

 https://www.sondakika.com/politika/haber-iyi-partili-agiralioglu-milletvekili-adaylik-15720091/

Yavuz Ağıralioğlu daha ne desin. Kılıçdaroğlu ve etrafında kümelendirilenlere “oy” vermek vebaldir diyor. Bu vebale ortak olmayın diyor.

Benzer açıklamayı Temel’in partisindekiler de yapmıştı.

Evet.

Haymana Mutabakatı heyeti “Saadet Partisi yönetiminin davamıza, Milli Görüşçülere ve milletimize güveni kalmamıştır.

Saadet Partisi yönetimi, şu haliyle bu milletin inançlarıyla, değerleriyle, kültürüyle ve tarihiyle kavga etmiş, büyük tahribatlar yapmış partilerin karargâhına dönüşmüştür. Saadet Partisi yönetiminin girmiş olduğu bu yol, almış olduğu bu karar asla Milli Görüş Hareketini ve Hareketimizin tertemiz mensuplarını bağlamaz. Milli Görüş leke tutmaz bir kumaştır. Kin ve nefretle hareket etmeyen bir ahlaka sahiptir. Milletimizi; işbirlikçi, küreselci ve ihanet şebekelerine bırakmayacak bir cihat karargâhıdır.” diyerek Yavuz Ağıralioğlu gibi “vebal”e ortak olmayacaklarını deklere etmişlerdir.

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/politika/haymana-mutabakati-heyetinden-spye-sert-bildiri-milli-gorus-tarihinde-kara-bir-gun-953204

Bütün seçmenlere çağrıda bulunuyorum.

Bu vebale ortak olmayın ve Kemal Kılıçdaroğlu ve taifesine “oy” vererek “veballerine ortak olmayın. İlayı Kelimetullah için nizamı Âlem’in inşasına katkı sağlayınız. Yıllardır Biden’lerin, Bolton’ların, Soros’ların ve bilumum Türkiye’ye muhaliflerin oluşturdukları -7’li mi dersiniz başka bir ad ile mi anarsınız fark etmez- yapının Türkiye’ye vermek istedikleri zarara ortak olmayınız, “vebal”e girmeyiniz.

Her seçmen sahaya inmeli ve Biden’cilerin Türkiye’nin aleyhine olan icraatlarını milletimize anlatarak “vebal”den kurtulmalıdır.

Rabbulalemin bizlere sırat-ı müstakimi hidayet etsin ve bizi sırat-ı müstakimden ayırmasın.

Selam ve Sabırla… 25.03.2023

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?