29 Mart 2023 Çarşamba

Pişman Olmamak İçin Biden’cilere Oy Vermeyin

 Pişman Olmamak İçin Biden’cilere Oy Vermeyin

 Veysi ERKEN

 Bütün Müslümanlara Çağrıdır.

Evet.

Değerli dostlar!

Değerli Vatanseverler, Ülkücüler, Milli Görüşçüler ve dahi İslamî yaşayışı olanlar.

Müslümanlar.

Pişman olmamak için Biden’cilere, Soros’culara oy vermeyin, destek olmayın. Unutmayın Türkiye’de “iki cari zihniyet” var. Biri ittihatçı ve jöntürkçü anlayışın devamı olup tamamen yıkıcıdır. Diğeri ise tam olmasa bile “ihya” ve inşa” edicidir. Bizi biz yapan maneviyatımızı ve değerlerimizi ihya etmeye çalışır.

Tarihte iki Ömer’den bahsedilir. Biri Ömer bin Hişam (Ebu Cehil) diğeri Ömer bin Hattap (hz. Ömer)

Gelin Hz. Muhammed Mustafa’nın sav izini takip etmeye çalışan Hz. Ömer’i örnek alalım, Ebucehil’i değil.

Allah ayetlerinde; “Yüzleri ateşe çevrildiği gün, “Keşke Allah’a itaat etseydik, resulü dinleseydik” diyecekler. Ve ekleyecekler: “Rabbimiz! Biz efendilerimizi ve büyüklerimizi dinledik, onlar da bizi yoldan saptırdılar. Rabbimiz! Onlara iki kat azap ver ve onları ağır bir şekilde lânetle!” Ahzap 67-69”

Ayetlerin kısa tefsiri “Allah insanlara akıl vermiş, ona yardımcı olmak üzere peygamberlerle çok değerli bilgi ve ölçüler göndermiştir. Asıl kullanılacak olan bilgi araçları bunlardır. Bunları bırakıp da din, siyaset, cemiyet, sanat, medya vb. alanlarda meşhur veya karizma sahibi olmuş, otorite kazanmış olan veya öyle sunulan kimseleri taklit edenler, bunların söylediklerini ölçüp biçmeden, tenkide tâbi tutmadan kabul edip uygulayanlar ya doğru yoldan uzaklaşırlar veya tesadüfen onun üzerinde bulunsalar bile bunun şuurunda olamazlar. Hiç kimseyi, dünyada ve âhirette “Filân dedi ben de inandım ve yaptım” gibi bir mazeret kurtaramaz; “İnsana senin aklın ve iraden neredeydi diye?” sorarlar.” diye yapılmaktadır. https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Ahz%C3%A2b-suresi/3599/66-68-ayet-tefsiri

Evet.

Bugünün “Kabil” ruhluları olan Biden’leri, Bolton’ları, Soros’ları ve fesat merkezlerini efendi(sadat) ve büyük edinenler ülkemizi ve milletimizi ifsat etmeye, yok etmeye çalışmaktalar.

Pişman olmamak için bu iblisleri efendi ve büyük edinenlere oy verilmemesi gerekir. Unutulmamalıdır ki, dün olduğu gibi bugün de yüzünü güneşe çevirenler, Ebu Cehillerin yolundan gidenler ve İslam’ı yok etmeye çalışanlar bir yerde cem edilmiştir.

Hepsinin tek gayesi vardır.

Ülkemizi zayıflatmak ve yok etmektir.

Değerli Vatanseverler, Ülkücüler, Milli Görüşçüler ve dahi İslamî yaşayışı olanlar. Pişman olmamak için Biden’lerin teşkilatlarını, partilerini, STK görünümlü yapılarını terk ediniz.

Şeytanlıklarını ifşa ediniz.

Adaylarına açıkça oy vermeyeceğinizi ilan ediniz.

Gizli ve açık birliklerini ifşa ediniz.

Bu çağrım İslamî imanını kaybetmemiş olan herkesedir. Masaların etrafında kurgulanmışların ve maşalaştırılmışların terki zaruridir.

Şer ittifakının karşısında yer alınız ve hayırda yardımlaşınız/ yarışınız.

İnanan Müslüman olanlara kumar masaları ve maşaları yakışmaz. Maşaların tuttukları ateşlerle yanmayınız, ülkemizi yaktırmayınız.

Pişman olmayınız

Müslüman, ülkücü, milli görüşçü ve vatansever olan kumar masalarına oturtulanları ve maşaları terk eder.

Müslüman, ülkücü, milli Görüşçü, Ebu Cehil yolunda olanlarla cennete gidilmeyeceğini bilir.

Tefekkür, taakkul, tezekkür, tefehhüm ve tedebbür ediniz.

Tefekkür edenler kumar masalarını terk etmeye başladı. Yol yakınken sıratı müstakime yöneliniz.

Hani “çarşı her şeye karşı” deniliyor ya.

Ülkemizdeki her hayırlı gelişmeye, kalkınmaya ve öze dönüşe karşı olan iblisin adamlarını, masalarını terk ediniz. Adımlarını takip etmekten vazgeçiniz ki pişman olmayasanız.

Bu çağrı Müslüman olan her ülkücüye, milli görüşçüyedir ve vatanseveredir.

“Çağrımız İslam’da dirilişedir” diyebilen her meşrepteki insan bu “çağrı”nın muhatabıdır.

Dün olduğu gibi bugün de bütün dostları, ülkücüleri, milli Görüşçüleri, vatanseverleri intibaha davet ediyorum k, pişman olmayalım, ülkemiz bölünmesin, dağılığ yok olmasın.

Özetle Biden’lerin, Bolton’ların, Soros’ların elemanlarının ve piyonlarının oyunlarını oylarımızla ve sıratı müstakim üzere kamet ve istikametimizle hep birlikte bozalım, nizam-ı âlem için doğru adım atalım.

Bilindiği üzere son pişmanlık fayda vermez.

Selam ve Sabırla… 29.03.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?