12 Mart 2023 Pazar

Meral’in Başkalaştırma görevi ve Yıkıcılığı tamamlanmıştır

 Meral’in Başkalaştırma görevi ve Yıkıcılığı tamamlanmıştır

Veysi ERKEN

Meral Akşener politik alana sokulduğundan beri ülkenin hayrına bir icraatı olmadığı gibi içinde yer aldığı camiayı bozmaya çalışmıştır.

Başlangıçta kendi ifadesiyle Refah- Anavatan ortaklığına engel olmuş ve yıkıcılığa ilk adımı atmıştır.(1)

Meral Akşener kimdir? başlıklı yazımı ve içindeki linklerdeki yazıları okuyacaklar gidişatı ve başkalaştırma görevini daha iyi anlayacaktır. (2)

Meral’in başkalaştırma görevini en iyi izah edenlerden birisi Yavuz Ağıralioğludur. Ağıralioğlu; "Bizim klasik sağcılar şöyle bir duygu taşır; CHP'ye rüyasında oy verdiğini gören sağcı gusül abdesti alır. CHP'ye karşı duyulan siyasi alerjiyi Tayyip Bey avantaja çevirmeye çalışır. Bu yüzden İYİ Parti oy verilebilir siyasal esneme imkanı vermiştir Türk demokrasisine. Klasik sağ seçmenin, biz ne olursa olsun yerimizden ayrılma endişesine iyi gelmiştir.” (3)

Meral’in görevi daha açık nasıl izah edilebilir. Rüyasında CHP’ye oy verdiğini gören kitle esnetile esnetile dönüştürülmüş/başkalaştırılmış ve bütün ilke ve değerlerinden sıyrılarak istihaleye uğratılmıştır.

CHP ve HDP’de ile işbirliği yapılacağı iddiasını saygısızlık olarak ifade eden kitleyi o kadar başkalaştırdı ki, artık o kitlelerin ilkelerini benimser hale dönüşmüştür. (4) Hatta bu iddialara sert yanıt vermiş (5)

Tabii ki, Meralin asla masayı terk edemeyeceğini zira onun görevi ülkücü, milliyetçi, milli görüştü olarak bilinenleri dönüştürmek olduğunu ifade ettik aylar önce (6) Bunun için sülalesine Kılıçdaroğlunu bile vasiyet etmiş.(7)

Meral Akşener Kılıçdaroğlu Türkiye’yi daha kolay ve hızlı entübe etmesi için yanına Ankara ve İstanbul’u entübe eden Mansur ile Ekrem’i de monte etme gayretine girmiştir.(8)

CHP ve HDP ile işbirliğini dillendirenlerin saygısız olduğunu söyleyen Meral, bu işbirliğinin kendi partilerinin aklı olduğunu da söylemekten imtina etmez. “CHP'ye birlikte iş birliği yapmayı teklif ettiklerini anımsatarak, "Bu teklifi partimizin aklı ortaya koydu. Bu birliktelik, yan yana geliş, büyük enerji yarattı.”(10) Yetmezmiş bir de sürekli muhabbetini dillendirmekten geri durmadı meral.

Hasılı kelam Başkalaştırma ameliyesine hız kazandırmak için HDP’den mektuplar da yazıldı.Son tahlilde Meral artık kitleyi HDP ile görüşülebilir noktaya getirmiş (12) İlavesi bu görüşmelere saygı duyacağını deklere etmiştir. (13)

Son sözlüm şudur.

Rüyasında bile CHP’ye oy verdiğini gören kişiler gusül abdesti almalarına gerek olduğuna inanıyorlarsa artık 1+6 masanın kenarında bulunmaktan ve payandalıktan kurtulmaları gerekir. Özellikle bu ifadeyi kullanan Yavuz ve benzerlerinin tamamı behemahal partilerini terk etmeleri gerekir.

Tabii ki, öncelikle Meral ve Kemalin gidişlerini sağlamaları daha hayırlı olacaktır. (14) Bunu beceremiyorlarsa “haymana Mutabakat”çıları gibi tavır sergilemelerini bekliyoruz. Mutabakçılar “Saadet Partisi yönetiminin davamıza, Milli Görüşçülere ve milletimize güveni kalmamıştır.Saadet Partisi yönetimi, şu haliyle bu milletin inançlarıyla, değerleriyle, kültürüyle ve tarihiyle kavga etmiş, büyük tahribatlar yapmış partilerin karargahına dönüşmüştür.Saadet Partisi yönetiminin girmiş olduğu bu yol, almış olduğu bu karar asla Milli Görüş Hareketini ve hareketimizin tertemiz mensuplarını bağlamaz.” (15) demektedirler. İsteyenler başkalaştırma/istihale/metamorfoz ile ilgili yazımı da okuyabilirler.(16)

Selam ve Sabırla…12.03.2023

 

 

(1) http://veysierken.blogspot.com/2022/11/meral-aksenerin-ykclg-yeni-degilmis.html

(2) http://veysierken.blogspot.com/2022/10/meral-aksener-kimdir.html

(3) https://www.yenisafak.com/gundem/iyi-partili-yavuz-agiralioglu-chpye-ruyasinda-oy-verdigini-goren-sagci-gusul-abdesti-alir-3832977

(4)https://www.dailymotion.com/video/x6cx169

(5)https://www.kocaelikoz.com/haber/5778691/aksenerden-chp-ve-hdp-iddialarina-sert-yanit

(6)http://veysierken.blogspot.com/2022/11/meral-aksener-altl-masay-terk-eder-mi.html

(7) https://www.youtube.com/watch?v=uwk2pyf_l4g

(8) http://veysierken.blogspot.com/2023/02/mansur-ankaray-ekrem-istanbulu-entube.html

(9) https://www.mynet.com/aksener-den-chp-ye-isbirligi-teklifi-aciklamasi-partimizin-akli-ortaya-koydu-110106950644

(10) http://veysierken.blogspot.com/2022/12/aksener-imamoglu-veya-chp-muhabbeti.html

(11) https://www.youtube.com/watch?v=mfwu3LgKJjU

(12) https://www.youtube.com/watch?v=mBKNRK259sU

(13)https://www.trthaber.com/haber/gundem/aksener-siyasi-partilerin-birbirleriyle-olan-iliskilerine-saygi-duyariz-751459.html

(14)http://veysierken.blogspot.com/2023/02/meral-ve-kemal-gitmelidir-milletimizin.html

(15) https://www.posta.com.tr/gundem/saadet-partisi-haymana-mutabakati-nedir-haymana-grubu-kimdir-haymana-mutabakatinda-kimler-var-haymana-mutabakati-heyeti-nedir-2616746

(16) http://veysierken.blogspot.com/2020/03/baskalastrlanlar-ve-sarlatanlar.html

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?