7 Mart 2023 Salı

Tekraren Kumar Masasına Oturtulan Meral “Biz Ayrılamayız”

 Tekraren Kumar Masasına Oturtulan Meral “Biz Ayrılamayız”

 Veysi ERKEN

Meğerse “bir ayaklı altılı masa” “kumar” masası imiş. Bunu masadan ayrılma numarası yapan Meral ifade etmiş ve tarihe not düşmüş. Meral; "Geldiğimiz noktada İyi Parti bir kıskaca alınmış, dayatmaya mecbur bırakılmış, ölümle sıtma arasında tercihe zorlanmıştır ve elbette buna boyun eğmeyecektir. ….Yenilgi yenilgi büyüyen küçük hesaplar 85 milyonun kutlu zaferine tercih edilmiştir. Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edildi. Üzülerek söylüyorum ki dün itibarıyla 6'lı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir. Ne kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız." diye haykırdı. Sesi tüm Türkiye’de yankılandı. Millet anladı ki, ortada bir kumar masası var ve bu masa “el”ler tarafından kurduruldu. https://www.trthaber.com/haber/gundem/meral-aksener-6li-masa-millet-iradesini-kararlarina-yansitma-kabiliyetini-kaybetmistir-750400.html

Tabii ki kumar masasına pay olarak sürülen Türkiye olmuştur ve kaybedecek masanın etrafındakiler değil Türkiye ve milletimizdir.

Ayrılamayacak şekilde birbirine bağlanmış olan masa sakini sükunetini kaybedince hemen vaveyla kopmuş “CHP'li yazarlar Meral Akşener'i topa tuttu: Rüzgarsız havada dönen fırıldağın mutlaka bir üfleyeni vardır https://www.sabah.com.tr/gundem/2023/03/06/son-dakika-chpli-yazarlar-meral-akseneri-topa-tuttu-ruzgarsiz-havada-donen-firildagin-mutlaka-bir-ufleyeni-vardir?paging=6 denilmeye başlanmış. 

Masa dağılır gibi olunca dış güç odakları hemen devreye girdi. Zaten yıllardır Lütfü Savaş Biden’i teyiden adayımızı dış güç odaklar belirleyecek,  “CHP’nin adayına dış güçler karar verecek” diyordu. https://www.sabah.com.tr/gundem/2021/07/20/chpnin-adayina-dis-gucler-karar-verecek

Ve nihayet “ABD krize el koydu” https://www.internethaber.com/meral-aksener-altili-masaya-dondu-dogu-perincek-abd-krize-el-koydu-dedi-2291751h.htm 

Esasında biz yıllardır bunlar ayrılamayız diyorduk. 07.02.2021 tarihli yazımda bu gerçeği dile getirmiştim. Bilindiği üzere ancak kendi iradeleriyle bir araya gelenler yine kendi iradeleriyle ayrılabilirler. Başkalarının iradeleriyle bir araya getirilenler kendi iradeleriyle ayrılamazlar.

Ve daima “biz ayrılamayız” şarkısını söyleme durumundadırlar.

Birkaç gün önce ayrılık şarkısının sahte olduğunu kumar masasında blöf yapıldığını söylediğimde dostlar pek inanmadı, bu sefer kesin ayrıldılar diyenlere cevaben bunlar ayrılamazlar yazımı okuyun demiştim.İşte belgesi.

İkide bir Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu, Buldan ve iltisaklılarına soruyorlar.

Sizin ittifakınız devam edecek mi?

Kimi dolaylı, kimi doğrudan Sözleri Ayşe Birgül Yılmaz hanımefendiye ait şarkının sözlerine benzer sözlerle cevap veriyorlar. BİZ AYRILAMAYIZ Sözleri Ayşe Birgül Yılmaz’a ait şarkıda

 “Ayrıldık işte demiştim ama

 Aşk lügatı yine tersten okundu

Ve anladım ki Biz ayrılamayız

 Ayrı bedende can gibiyiz

 Cana can veren kan gibiyiz

 Yanıpta bitmez köz gibiyiz

Biz ayrılamayız, biz ayrılamayız”

Evet.

Bu sözleri tekrar edip duruyorlar kimi doğrudan kimi dolaylı. Tespitime göre Kılıçdaroğlu ve Buldan doğrudan Meral ve Temel dolaylı bir şekilde aynı sözleri terennüm ediyorlar.

Bence de ayrılamazlar.

Çünkü kendi iradeleriyle oralara gelmediler.

Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına nasıl getirildiğini, Meral’in parti kuruluşunda nasıl vekil ödünç aldığını, meclis sıralarında kimlerin ittifakı ile oturduklarını, Karamollaoğlu’nun partisindekilerin hangi kontenjandan seçildiğini, Buldan’ların rolünü bilmeyen yoktur.

Şimdi de bunlara Davutoğlu ve Babacan eklemlendirildi.

Hepsi aynı şarkıyı terennüm ediyorlar.

Biz ayrılamayız.

Bize bir vücut belirlenmiş onun uzuvları, parçaları gibiyiz.

Bizi anlayın.

Bakın gezi zekâlıların ikinci kalkışması olan Boğaziçi kalkışmasında da ortak tavır sergiledik.

Demeçlerimizi hiç mi okumuyorsunuz.

Fetöcüler, Opus Deiciler, İngiliziyun Hindiyun tarikatının müntesipleri, lgbt’liler ile iç içe geçirilmiş parçalar olduğumuzu anlamıyor musunuz?

Mesele Rektör ataması değil türü haykırmalarını neden duymazlıktan geliyorsunuz.

Hele gaflet uykusundakiler.

Uyanın ve bizim ayrılmaz bir vücut olduğumuzu görün.

Bize biçilen rol, CHP emrinde iş yapmaktır.

Bilirsiniz.

CHP zihniyetinin temel ilkesi halka karşı olmaktır.

Yıllardan beri CHP’nin değişmez ilkesi “halka rağmen halk için”dir.

Bizler bu ilkeyi hayata geçirmek için kümelendirildik.

Bunun için her gün ve her saat icraatlarımızla “biz ayrılamayız” diyeceğiz.

Hendek kazıcıları arkadaşlarımız, kamu mallarını tahrip kişileri vatan evlatları olarak görmeye devam edeceğiz.

Çünkü biz ayrılamayız.

Bize ne denilirse onu yaparız.

Hatta başkana bütün değerlerimize saldıranlara terörist diyemezsin be kardeşim diye sesleniriz.

Ne de olsa biz ayrılamayız.

Milletin parsayla arabalara bineriz, harcamaları yaparız ve yüksek maaşlarımızı alırız ama biz ayrılamayız. http://veysierken.blogspot.com/2021/02/biz-ayrlamayz.html

Umarım ki, kendi iradeleriyle bir araya gelmeyen ve kendi iradeleriyle ayrılamayan bu taifeyi milletimiz tarihe gömer. Aksi takdirde bu millet kumar masasında “el”lere yem olur.

Selam ve Sabırla…07.03.2023

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?